Στέλιος Χανταμπάκης: Έμεινε μόνος στο σπίτι με τα μωρά και τα νανουρίζει με τον πιο τρυφερό τρόπο! [vid]

Στα μέσα περίπου του Δεκέμβρη, η οικογένεια Χανταμπάκη καλωσόρισε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Η σύζυγος του παρουσιαστή Στέλιου Χανταμπάκη και Ολυμπιονίκης Όλγα Πηλιάκη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.850 γραμμαρίων.

Ο παρουσιαστής είναι ξετρελαμένος με τα παιδιά του και πολλές φορές, βλέπουμε βίντεο με τον γιο του Μανώλη, αλλά πλέον και με τη νεογέννητη κόρη του. Χθες ήταν μια πολύ γεμάτη μέρα για εκείνον, αφού η Όλγα αποφάσισε να πάει για μανικιούρ και να τον αφήσει στο σπίτι με τα δυο παιδιά. Ο Στέλιος αποφάσισε να νανουρίσει τα μωρά του, μ’ ένα τραγούδι που είναι θεσμός στην οικογένεια και δεν είναι άλλο από το ‘”Εμεινα εδώ” του Στέλιου Ρόκκου.

Η εικόνα είναι απολαυστική…

Καλό μεσημέρι σε όλους … τι να κάνω η έρημη η μάνα…. (αφού πήγε για νύχια-έμεινα εγώ εδώ !!)#hantampakakia #mamoisbabakis @stelios_rokkos@steliosrokkos

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις


Το συγκεκριμένο είναι και το αγαπημένο του Μανωλάκη, όπως θα κατάλαβες και το TLIFE τον είχε απαθανατίσει να το τραγουδά πριν ένα χρόνο και κάτι, στη φωτογράφιση του home edition.

Δες το απολαυστικό βίντεο

Read More

And More