Στέλιος Χανταμπάκης: Η μοναδική τούρτα με την… Όλγα Πηλιάκη για τα γενέθλια του γιου του! [pics,vid]

Μπορεί η Όλγα Πηλιάκη να αγωνίζεται στο Palawan των Φιλιππινών, αλλά βρέθηκε με έναν μοναδικό τρόπο στο πάρτι γενεθλίων του γιου της! Το βράδυ της Πέμπτης, ο μικρός Μανώλης είχε τα γενέθλιά του και ο Στέλιος Χανταμπάκης του διοργάνωσε πάρτι με θέμα τα Χελωνονιτζάκια. Ο γιος του Στέλιου και της Όλγας είχε δύο τούρτες, μία με τα διάσημα χελωνάκια και μία με την… μητέρα του!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε την…γλυκιά ιδέα να φτιάξει τούρτα με το πρόσωπο της αγαπημένης του Όλγας, ώστε να είναι και εκείνη με κατά κάποιον τρόπο στο πάρτι γενεθλίων του γιου της! “Να τα εκατοστήσεις, η μαμά σου! Για πάντα δίπλα σου μωρό μου. Χρόνια Πολλά”, έγραφε χαρακτηριστικά στην τούρτα.
“Σήμερα το σπίτι μας έχει μεγάλη χαρά… ο γιος μας Μανώλης γίνεται τεσσάρων!! Μαζί με τη δίκη μας χαρά εύχομαι υγεία και χαμόγελα σε όλα τα παιδιά του κόσμου και στους γονείς,να τα χαίρεστε και να τα καμαρώνετε!!” ήταν το μήνυμα του Στέλιου Χανταμπάκη για τα γενέθλια του μικρού Μανώλη.

Δες τις φωτογραφίες και το βίντεο:

Καλό βράδυ!! Όλα πήγαν καλά !!! σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας….???????? #hantampakakia #mamoisbabakis #olgapiliaki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις

Read More

And More