Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Απόδραση για δύο στη Νέα Υόρκη! [pics,video]

Αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, κάτι που σε κάθε τους κοινή δημόσια εμφάνιση αποδεικνύεται περίτρανα.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη μπορεί να ζουν love and married τα τελευταία χρόνια, με τα δυο αγγελούδια τους, τον Μανώλη και την Μαλένα, να μονοπωλούν την καθημερινότητά τους, ωστόσο, φροντίζουν πάντα όμως βρίσκουν χρόνο και να τον αφιερώνουν στη σχέση τους.

Αυτό συνέβη και προχθές, που η παγκόσμια πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής και το μοντέλο-παρουσιαστής πραγματοποίησε ένα ταξίδι για δύο στη Νέα Υόρκη. Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, έφτιαξαν βαλίτσες και έφυγαν για Αμερική, προκειμένου να περάσουν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, τόσο η Όλγα, όσο και ο Στέλιος, δεν έχουν σταματήσει να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους φωτογραφίες και βίντεο από την απόδρασή τους αυτή, στην οποία δεν είχαν μαζί τους τα παιδιά τους.

Αρχικά, το ζευγάρι αποκάλυψε το ταξίδι του με μια selfie μέσα από το αεροπλάνο, ενώ στη συνέχεια είδαμε την Όλγα Πηλιάκη με nude κορμάκι, πουέντ και γούνα να περπατά στην Times Square και να κάνει ακροβατικά δίπλα στο άγαλμα ενός ταύρου, αλλά και τον Στέλιο Χανταμπάκη να κάνει βόλτα με λιμουζίνα, αλλά και να μας δείχνει την θέα που απόλαυσε από την κορυφή ενός ουρανοξύστη.

Δες τις φωτογραφίες και τα βίντεο:

Read More

And More