Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Εξόρμηση στον Βόλο με τα παιδιά τους!

Τις εβδομάδες που βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor αυτό που του έλειψε περισσότερο ήταν η οικογένειά του. Ο Στέλιος Χανταμπάκης που πλέον δεν θέλει να αποχωρίζεται στιγμή την σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη και τα δύο τους παιδιά. Αφιερώνει όλο το χρόνο του σε αυτούς και μας δείχνει και πάλι την ευαίσθητη πλευρά του και την αδυναμία στην οικογένειά του.

Σύσσωμη η οικογένεια Χανταμπάκη επισκέφτηκε και πάλι την πόλη καταγωγής του Στέλιου τον Βόλο όπου ζουν οι γονείς και ο αδερφός του. Μαζί με την Όλγα και τα δυο τους παιδιά, ξαναβρέθηκαν στην όμορφη πόλη και στο πατρικό του σπίτι. Ο χρόνος τους στη θεσσαλική πόλη περιλαμβάνει clubbing, μικρές προπονήσεις αλλά και χαλαρές στιγμές με φίλους. Στα instagram stories του Στέλιου μάλιστα, είδαμε πως στο club που διασκέδασε το βράδυ της Παρασκευής, μαζί του ήταν και η Σάρα Εσκενάζυ.

Σήμερα απόλαυσαν το μπάνιο σε πισίνα της πόλης και η Όλγα Πηλιάκη δεν σταμάτησε τα παιχνίδια μετην κόρη τους, που είναι αξιολάτρευτη!

Playing at the pool!!! #hantampakakia #malenababaki #olgapiliaki #pool #sun #summer #mammy #mammysgirl #playing #havingfun

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @olgapiliaki στις

O Στέλιος σε γνωστό club της πόλης

ΒΟΛΟΣ….#hantampakakia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις

Read More

And More