Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Επίσημη έξοδος με τα παιδιά τους! [pics]

Επίσημη έξοδο με τα δυο αγγελούδια τους έκαναν το απόγευμα της Κυριακής ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη. Το γνωστό ζευγάρι βρέθηκε μαζί με τον Μανώλη και την Μαλένα σε μεγάλο κινηματογραφικό συγκρότημα στο Μαρούσι και απόλαυσαν την avant premiere της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Γέτι, ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων (Abominable)».

Το γνωστό ζευγάρι που πριν λίγο καιρό ταξίδεψε στην Νέα Υόρκη με τα παιδιά του, απολαμβάνει στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας και προσπαθεί να περνά όσο πιο πολύ ποιοτικό χρόνο μπορεί με τον Μανώλη και την Μαλένα.

Φυσικά ο μεγάλος γιος ήταν αυτό που τράβηξε πάνω του τα φωτογραφικά φλας με το νέο του look στα μαλλιά.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Όταν η έφηβη Γι (Η Μαίρη Συνατσάκη) συναντάει ένα νεαρό Γέτι στην ταράτσα του διαμερίσματός της στην Σαγκάη, μια φιλία ξεκινάει και μαζί με τους ατίθασους και άτακτους φίλους της Τζιν (ο Ίαν Στρατής στην ελληνική του εκδοχή) και Πενγκ, του δίνουν το όνομα «Έβερεστ» και ξεκινάνε μαζί του ένα μαγευτικό ταξίδι σε αναζήτηση της οικογένειάς του, στο πιο ψηλό σημείο της Γης.

Προκειμένου η ομάδα των τριών φίλων να καταφέρει να φτάσει στο σπίτι του Γέτι, πρέπει να καταφέρει να ξεφύγει από τον Μπέρνις (Ο Γιώργος Κωνσταντίνου), έναν εύπορο άντρα που θέλει να αιχμαλωτίσει το Γέτι, αλλά και από την επιστήμονα ζωολόγο Ζάρα.

Σκηνοθεσία: Τζιλ Κάλτον

Ηθοποιοί (φωνές): Μαίρη Συνατσάκη, Ίαν Στρατής, Γιώργου Κωνσταντίνου, Δημήτρης Ουγγαρέζος

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More