“Kαλεσμένη σε γάμο. Tι να φορέσω;”, “Τα πέδιλα ταιριάζουν στην εποχή;” Τα κορίτσια της μόδας απαντούν

Eίναι μία στήλη αφιερωμένη αποκλειστικά στις αναγνώστριες του TLIFE! Εδώ μπορείς να στείλεις τη δική σου στιλιστική απορία και τα κορίτσια της μόδας, Χριστίνα και Σοφία, αποφασίζουν τι είναι το καλύτερο για εσένα. Μην διστάσεις λοιπόν για οποιαδήποτε fashion απορία σου ακόμη και για μία απλή δεύτερη γνώμη να επικοινωνήσεις με την styling ομάδα στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό θα σου απαντήσουμε.


Eρώτηση:

Γεια σας! Θα ήθελα τη συμβουλή σας. Έχω δει ένα ζευγάρι μπότες μέχρι το γόνατο και υπάρχουν σε ταμπά και σε γκρι του πάγου. Τα περισσότερα χειμωνιάτικα ρούχα μου είναι μαύρα και υπάρχουν και κάποια καφέ, γκρι και μπεζ . Ποιο χρώμα μπότες με συμβουλεύετε να πάρω; Ευχαριστώ.

Απάντηση:
Γεια σου Νατάσα! Χωρίς δεύτερη σκέψη σε γκρι. Πηγαίνει με όλα και δείχνεις και πιο στιλάτη!

Φιλιά πολλά


Salvatore Ferragamo

Ερώτηση:
Γεια σας. Eίμαι η Σοφία και μόλις προέκυψε ένας γάμος για τις 13 Οκτωβρίου σε ενα χωριό της Κατερίνης. Δεν έχω ιδέα τι να βάλω λόγω εποχής (θα έχει ψύχρα είναι και σε υψόμετρο) και λόγω τόπου! Επίσης είμαι έγκυος στον 5ο μήνα κ έχω αρχίσει να στρογγυλεύω! Θα ήταν υπερβολή ένα φόρεμα γκρι κοντομάνικο με ματ μικρές παγιέτες ή πρέπει να αγοράσω κάτι άλλο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση:

Σοφία μου θα σου προτείναμε να πάρεις κάτι άλλο. Η παγιέτα είναι υπερβολική για τον γάμο στο χωριό, άσε που κολακεύει δύσκολα ακόμη και τις πολύ λεπτές σιλουέτες. Θα μπορούσες να βάλεις ένα φόρεμα σε ριχτή γραμμή (για να είσαι και άνετη λόγω εγκυμοσύνης) σε ένα πιο φθινοπωρινό χρώμα: πράσινο, μπορντώ, γρί ή μπλέ σκούρο (θα βρεις πολλά και σε ικανοποιητικές τιμές). Συνδύασε το με ένα ζευγάρι κλασικές ωραίες γόβες και ένα πολύ εντυπωσιάκο κόσμημα στο λαιμό ή σκουλαρίκια.

Φιλάκια


Salvatore Ferragamo

Ερώτηση:
Καλησπέρα σας! Με λένε Ελισάβετ και θα γίνω νονά. Έχω επιλέξει να βάλω μια φουξια φόρμα. Επίσης, επειδή η φόρμα έχει μια χρυσή αλυσίδα στο λαιμό, θα τη συνδυάσω με χρυσά αξεσουάρ αλλά δεν ξέρω τι χρώμα παπούτσια να βάλω. Το χρυσό πέδιλο που έχω είναι πιθανό να μην μπορώ να το φορέσω, καθώς τα βαφτίσια είναι προγραμματισμένα για τέλος Σεπτεμβρίου και μπορεί ο καιρός να μην μου το επιτρέψει. Θα ήθελα απεγνωσμένα την γνώμη σας!

Απάντηση:
Γεια σου Ελισάβετ! Νομίζω πως ο καιρός συνωμοτεί υπερ σου και θα είναι απόλυτα καλοκαιρινός την ημέρα της βάφτισης. Βγάλε λοιπόν το άγχος από τη ζωή σου και φόρεσε τα χρυσά πέδιλα που ήδη έχεις. Θα είσαι και κοψμή και δεν θα έχεις υποπέσει σε σπατάλες. Τώρα αν θέλεις να επιλέξεις οπωσδήποτε ένα άλλο ζευγάρι γιατι δεν επιλέγεις ένα ζευγάρι πέδιλα με διχρωμια όπως πορτοκαλί – λαχανί, μώβ ή μπλε ώστε να παίξεις χρωματικά με την φούξια φόρμα σου.

Πάντα Άξια! Φιλάκια

Ερώτηση:
Γεια σας!! Ονομάζομαι Κική και έχω αυτές τις πλατφόρμες είμαι κάτω των 18, 1,65 και 65 κιλά. Έχω δηλαδή κάποια παραπάνω κιλάκια. Πως μπορώ να ταιριάξω αυτά τα παπούτσια και να φαίνομαι και πιο αδύνατη;

Ευχαριστώ!!!

Απάντηση:
Γεια σου Καλλιόπη! Μπορείς να τις συνδυάσεις με μακριά παντελόνια που καλύπτουν όλο σχεδόν το παπούτσι (αλλά να φαίνεται λίγο) σε χρώματα σκούρα, μαύρο, μπλέ γκρι ή και με τζιν σε σκούρη μπλε απόχρωση. Επέλεξε τα παντελόνια σε ίσια γραμμή ή με λίγο άνοιγμα κάτω αλλά ποτέ skinny. εμ αυτή την επιλογή τα πόδια σου θα φαίνονται πιο μακριά και εσύ ψηλότερη.

Φιλάκια


Gucci

Ερώτηση:
Γεια σας!!! Έχω 2 ερωτήσεις! Λοιπόν είμαι κοκκινομάλλα, αλλά λατρεύω τα μπορντό ρούχα. είναι απαγορευτικά λόγω των μαλλιών μου;Και δεύτερον, πού μπορώ να βρω pencil φούστες χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψω μια περιουσία; ευχαριστώ εκ των προτέρων! 🙂

Απάντηση:

Γεια σου Αναστασία! Η αλήθεια είναι ότι οι αποχρώσεις του κόκκινου στις κοκκινομάλες είναι λίγο risky. Ιδανικά χρώματα για εσένα είναι: πράσινο, γκρι του πάγου όλες οι αποχρώσεις του μπλε, μαύρο, καφέ αλλά και κάποιες αποχρώσεις του κίτρινου πχ. της όχρας. Eπίσης σου πάνε πολύ τα παστέλ αλλά και οι λάμψεις για το βράδυ όπως το χρυσό ή το ασημένιο! Μείνε μακριά από κόκκινο, μπορντώ, ροζ (ειδικά το barbie pink) αλλά και τα neon που δεν σε κολακεύουν καθόλου. Τώρα όσον αφορά τις pencil φούστες σου στα καταστήματα H&M θα βρεις τέλειες pencil φούστες μονόχρωμες, δερμάτινες ή με print.

Φιλιά πολλά!


Bottega Veneta

Ερώτηση:
Γειά σας καλά μου κορίτσια!Συγχαρητήρια για την στήλη, μας βοηθάει πολύ!Θέλω κι εγώ τη γνώμη σας. Είμαι καλεσμένη σε γάμο,τέλη Σεπτεμβρίου, και έχω ένα μπλε ρουα φόρεμα, κάπως σαν τούλινο περίπου μέχρι το γόνατο.Το τσαντάκι θα είναι ασημί και το παπούτσι το ίδιο (ξέρω πως δε σας αρέσει καθόλου αυτό το ‘σετ’!) Το θέμα είναι πέδιλο ή γόβες να αγοράσω; Δεν θέλω να δώσω άλλα χρήματα για άλλη τσάντα ή άλλο φόρεμα.Τι επιτρέπει η εποχή; Είμαι μελαχρινή,1.55, 53κιλά-ο γάμος θα γίνει σε πόλη. Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Απάντηση:
Γεια σου Λένα. Γιατι να μην μας αρέσει ο συνδυασμός που θα κάνεις; To μπλε τούλι με τα ασημένια αξεσουάρ δίνουν μία αίσθηση πριγκίπισσας κι αν αυτό είναι το στιλ σου τότε σίγουρα σου ταιριάζει πολύ. Νομίζω πως ο καιρός σε δικαιώνει και σου δίνει την ευκαιρία να συνδυάσεις το φόρεμα σου με λεπτά κομψά πέδιλα. Ψηφίζω πέδιλα λοιπόν!

Πολλά Φιλιά


Salvatore Ferragamo

Ερώτηση:
Έχω ένα ζευγάρι ψηλές σουέτ μπότες που φτάνουν πάνω απο το γόνατο, αλλά το πρόβλημά μου είναι ότι όταν περπατάω συνέχεια κατεβαίνουν και πρέπει να τις σηκώνω! Τι μπορώ να κάνω ώστε να μένουν σταθερές στο ύψος που πρέπει;

Απάντηση:
Γεια σου Ρέα! Αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν πολλά κορίτσια..Η λύση είναι μία, πάρε τις μπότες σου βρες έναν καλό τσαγκάρι στη γειτονιά σου και πήγαινε να σου βάλει ένα εσωτερικό τύπου αυτοκόλλητο ώστε να σταθεροποιθούν απόλυτα στο πόδι σου. Δεν θέλει κόπο θέλε τρόπο!

Φιλιά πολλά


Herve Leger

Ερώτηση:
Γεια σας και συγχαρητήρια! Σκέφτομαι να φορέσω σε γάμο φόρεμα στενό (τύπου herve leger) σε ασημί χρώμα. Έχω ύψος 1,60 κ ζυγίζω 47 κιλά. Μπορώ να το φορέσω; Θα ήταν υπερβολικό στη συγκεκριμένη απόχρωση; Αν ναι με τι παπούτσια και τσάντα μπορώ να το συνδυάσω? Ευχαριστώ

Απάντηση
Γεια σου Ζωή! Μου αρέσει πολύ το φόρεμα σου! Σου προτείνω να το συνδυάσεις με πολύ ψηλά είτε nude είτε καφέ είτε μαύρο είτε και σε απαλό ροζ πέδιλα. Κράτησε τσάντα φάκελο στην ίδια απόχρωση και νομίζω πως θα είσαι κούκλα!

Φιλιά πολλά


Lanvin

Ερώτηση:
Γεια σας! Είμαι η Ελένη είμαι 25 ετών και θα ήθελα τη βοήθειά σας ! Στις 10 Νοεμβρίου είναι ο γάμος μιας φίλης μου .Έχω επιλέξει τον τύπο φορέματος που θα φορέσω, – pencil φόρεμα αρκετά εφαρμοστό με κοντά μανίκια μέχρι το γόνατο και ντεκολτέ – , αλλά είμαι μπερδεμένη σχετικά με το χρώμα που θα πρέπει να επιλέξω..
Οι επιλογές είναι δυο : α) κόκκινο φόρεμα με μαύρες γόβες και μαύρο τσαντάκι (τύπου φάκελο); β) ή μαύρο φόρεμα με κόκκινες γόβες και κόκκινο τσαντάκι;

Απάντηση:
Γεια σου Ελενάκι! Από τη στιγμή που έχεις ήδη κατασταλάξει στο στιλ του φορέματος θα πρότεινα την κόκκινη απόχρωση με τα μαύρα αξεσουάρ. Κι επειδή ο καιρός θα είναι αρκετά κρύος φόρεσε από πάνω ένα σακάκι, πάλι σε μαύρη απόχρωση, ώστε να φέρεις μία σωστή ισορροπία κι έτοιμη!

Πολλά φιλιά

Read More

And More