Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Η μικρή Μαλένα ξεκίνησε το σχολείο! [pics]

Πρώτη μέρα στο σχολείο για την κόρη τους και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Ο λόγος για τον Στέλιο Χανταμπάκη και την Όλγα Πηλιάκη, που έστειλαν την μικρή Μαλένα στον παιδικό σταθμό και ανυπομονούν να ακούσουν τις εντυπώσεις της από την πρώτη μέρα στο σχολείο.

Η κόρη του ζευγαριού ξεκίνησε τον παιδικό σταθμό, από το δεύτερο μισό της χρονιάς και όπως καταλαβαίνεις σήμερα ήταν η πρώτη μέρα στο σχολείο και φυσικά η πρώτη γνωριμία με τους συμμαθητές της. Η μικρή, μάλιστα, έχοντας ακούσει τόσες ιστορίες από τον αδελφό της Μανώλη, περίμενε πώς και πώς αυτήν τη μέρα.

«Πήγαμε σχολείο μωρέ παιδιά! Πρώτη μέρα σήμερα! Για να δούμε… μέχρι στιγμής όλα καλά! (μάλλον εγώ χρειάζομαι προσαρμογή στα νέα δεδομένα και όχι η Μαλένα),  έγραψε συγκινημένη η Όλγα Πηλιάκη.

Ενώ, ο μπαμπάς Στέλιος Χανταμπάκης ανέφερε: «Πότε μεγάλωσες και εσύ μωρό μου… Καλό υπόλοιπο σχολικής χρονιάς στα παιδάκια που ξεκινούν τώρα! (Πρώτη μας μέρα – για να δούμε φτιάχνουν ακόμα την τσαλοσουπα με κοτόπουλο που άρεσε στο Μανώλη!!!)».

Ο Στέλιος Χανταμπάκης με την κόρη του στο σχολείο!

Read More

And More