Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Οι φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές στην Κεφαλονιά

Τις διακοπές με την οικογένειά του απολαμβάνει ο Στέλιος Χανταμπάκης, λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή του στο Survivor All Star.

Ο ίδιος μάλιστα είχε απαντήσει για τα σχόλια που δέχτηκε μετά τον Άγιο Δομίνικο αλλά και τη σύγκριση με την πρώτη του συμμετοχή του 2017 στο Survivor.

«Αυτοί που έμειναν περισσότερο από εμένα στο παιχνίδι ήταν καλύτεροι από εμένα. Δεν κοίταγαν μόνο το αγωνιστικό. Μπήκα στο Survivor και είπα ο κόσμος ας ξανακρίνει όπως θέλει. Ό,τι και να κάνεις ο κόσμος θα λέει ότι υποκρίνεται, είναι ηθοποιός. Τα σκεφτόμουν κι εγώ αυτά», είχε πει ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Κλείνοντας το κεφάλαιο Survivor, ο Στέλιος Χανταμπάκης αφοσιώθηκε στην οικογένειά του! Μαζί με τη σύζυγό του, Όλγα Πηλιάκη και τα δυο τους παιδιά, Μανώλη και Μαλένα, πρόσφατα επέστρεψαν από το ταξίδι στη Μαδρίτη, ενώ αυτές τις μέρες συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Κεφαλονιά.

Μέσα από τις νέες τους αναρτήσεις στα social media, το ζευγάρι μοιράζεται σχετικά στιγμιότυπα, ενώ η Όλγα Πηλιάκη εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της με μαγιό.

Δες τις φωτογραφίες…

 

Φωτογραφίες: instagram

 

Read More

And More