Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Περνούν ένα μοναδικό καλοκαίρι με τα παιδιά τους στον Βόλο!

Τόσο ο Στέλιος Χανταμπάκης, όσο και η Όλγα Πηλιάκη, είναι λάτρεις των social media και ειδικά του Instagram. Το μοντέλο-παρουσιαστής και η πρωταθλήτρια του ανσάμπλ μοιράζονται καθημερινά με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές από τη ζωή τους, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Αυτό το διάστημα, που το ερωτευμένο ζευγάρι, μαζί με τα δύο παιδιά του, τον Μανώλη και την Μαλένα, βρίσκονται στο εξοχικό τους σπίτι στον Βόλο, όπου περνούν τις καλοκαιρινές διακοπές τους όπως ακριβώς τις είχαν φανταστεί. Γεμάτες αγαπημένα πρόσωπα, ξεκούραση, παιχνίδι, γέλια και όμορφες στιγμές.

Ωστόσο, και οι δύο εξακολουθούν να επικοινωνούν με τους followers τους, δίνοντας τους μικρές γεύσεις από την καθημερινότητά τους στον Βόλο, η οποία τα έχει όλα. Κάνοντας ένα scroll down στα προφίλ τους, θα διαπιστώσεις πώς τις περισσότερες ώρες της μέρας τις περνούν στη θάλασσα, ενώ λατρεύουν να κάνουν barbeque στην αυλή τους, αλλά και να πίνουν τα ουζάκια τους δίπλα στο κύμα.

Το σίγουρο είναι πώς τα δύο αγγελούδια τους μονοπωλούν τον ενδιαφέρον τους και ο περισσότερος χρόνος τους είναι αφιερωμένος σ’ αυτά. Όλοι χαίρονται για όσα ζουν παρέα και αυτό δεν κρύβεται!

Δες τις αναρτήσεις τους:

Read More

And More