Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Το παραδοσιακό Πάσχα στον Βόλο με τα δύο τους παιδιά! [pics]

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη ήταν από τους τυχερούς του φετινού Πάσχα, καθώς κατάφεραν να φύγουν εκτός Αθηνών και να βρεθούν στο εξοχικό τους σπίτι πριν παρθούν τα αυστηρά μέτρα κυκλοφορίας. Το ερωτευμένο ζευγάρι μαζί με τα δύο του παιδιά, τον Μανώλη και την Μαλένα βρίσκονται στον όμορφο Βόλο εδώ και κάτι παραπάνω από ένα μήνα και περνάει ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από την πρωτεύουσα.

Ωστόσο, και οι δύο εξακολουθούν να επικοινωνούν με τους followers τους, δίνοντας τους μικρές γεύσεις από τη νέα καθημερινότητά τους στην… καραντίνα.  Ο γνωστός παρουσιαστής και η όμορφη πρωταθλήτρια του ανσάμπλ πέρασαν ένα άκρως παραδοσιακό Πάσχα στην επαρχία και τα παιδιά τους απόλαυσαν στο έπακρο ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές με τους γονείς τους.

Η οικογένεια Χανταμπάκη έβαψε κόκκινα αυγά, έπαιξαν μπάσκετ στην αυλή του σπιτιού τους, ασχολήθηκαν με κηπουρική ενώ έκαναν και ποδηλατάδα δίπλα στην παραλία! “Χριστός Ανέστη!! Καλημέρα!! Εύχομαι υγεία και ευλογία στις οικογένειες σας.. να περάσετε τέλεια σήμερα ότι και αν κάνετε .. μια μεγάλη αγκαλιά από εμάς σε όλους σας!!” ευχήθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης στους διαδικτυακούς του φίλους.

Δες στιγμιότυπα:

 

Read More

And More