Στέλιος Χανταμπάκης-Όλγα Πηλιάκη: Το Σαββατοκύριακο ήταν αφιερωμένο στους δυο τους!Το δείπνο και η βραδινή έξοδος! [pics]

Μπορεί να αποφάσισαν να κάνουν οικογένεια σε μικρή ηλικία, πηγαίνοντας κόντρα στην παράδοση των τελευταίων χρόνων, που θέλει τα ζευγάρια να κάνουν παιδιά μετά τα 30, όμως φαίνεται πως ο ένας είναι πλασμένος για τον άλλον. Ο λόγος για τον Στέλιο Χανταμπάκη, νικητή του “Nomads 2”, και την Όλγα Πηλιάκη, οι οποίοι θέλησαν να αφιερώσουν το Σαββατοκύριακο στους δυο τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2013, όταν η αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής ήταν έγκυος στον πρώτο τους παιδί, τον μικρό Μανώλη. Γνωρίστηκαν στα μέσα στου 2011 και από τότε είναι αχώριστοι. Μπορεί η καθημερινότητα να είναι δύσκολη, όμως το ζευγάρι έχει καταφέρει να βρει την ισορροπία στη σχέση του και να κρατήσει τον έρωτά του αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου.

Ο 5χρονος Μανώλης και η 2 ετών Μαλένα είναι πλέον όλη τους η ζωή και οι στιγμές μαζί τους είναι πολύτιμες και μοναδικές. Μάλιστα, επειδή ο Στέλιος και η Όλγα είναι λάτρεις των social media, συχνά βλέπουμε μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς διάφορες στιγμές τους με τα παιδιά.

Το Σαββατοκύριακο το ερωτευμένο ζευγάρι θέλησε να περάσει λίγο χρόνο μακριά από τα παιδιά και έτσι, αρχικά βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί των βορείων προαστίων προκειμένου να δειπνήσει, ενώ ύστερα έδωσε το παρών στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται ο Σάκης Ρουβάς με τον Στέλιο Ρόκκο. Οι δυο τους διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ από την παρέα τους δεν γινόταν να λείπουν και οι αγαπημένοι τους φίλοι. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και σου παρουσιάζει κάποια στιγμιότυπα από την έξοδό τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Όλγα Πηλιάκη-Στέλιος Χανταμπάκης-Χάρης Σιανίδης-Νίκος Παπαδάκης-Χριστίνα Παππά

Στέλιος Χανταμπάκης-Όλγα Πηλιάκη-Νίκος Παπαδάκης-Νίκος Γεωργιάδης-Φανή Χαλκιά-Εύη Αδάμ

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More