Στέλιος Χανταμπάκης: Παίρνει τον δρόμο της επιστροφής από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο; Η ψυχολογία του πρώην παίχτη

Μια φωτογραφία με υπονοούμενα ανέβασε ο Στέλιος Χανταμπάκης πριν από λίγο στα social media, κοιτάζοντας την παραλία στον Άγιο Δομίνικο και δείχνοντας ότι παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Ο Στέλιος υπήρξε ένας από τους πιο δυνατούς αγωνιστικά παίχτες στο Survivor και όχι μόνο. Ήταν πολύ ενωμένος και με τους παίχτες και μάλιστα στο ξεκίνμα του παιχνιδιού είχε μεγάλη δυναμική.

Στη συνέχεια όμως και τρεις τηλεοπτικές στιγμές μέσα στους 2,5 μήνες που υπήρξε ο Στέλιος στο παιχνίδι επιβίωσης, έφεραν τα πάνω κάτω… Ο Στέλιος έφυγε από το παιχνίδι, αλλά παραμένει το ίδιο παιδί με όταν μπήκε σε αυτό, έχοντας πολύ περισσότερες αναμνήσεις κι εμπειρίες. Εμπειρίες που αγάπησε και που θα τις κουβαλά μαζί του για πάντα όπως λέει, αλλά και που θα ήθελε να γίνουν πολλές περισσότερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέλιος θα βρισκεται πολύ σύντομα στην Ελλάδα και στην οικογένειά του, αγκαλιά με την Όλγα Πηλιάκη, τον Μανωλάκη του και την μικρή τους Μαλένα. Παρόλ’ αυτά ο ίδιος δεν ήθελε ν’ αποχωρήσει από το παιχνίδι κι ένιωθε πραγματικός Survivor. Στον Άγιο Δομίνικο, τις μέρες που έμεινε εκτός παιχνιδιού, δεν μπορούσε να μην κάνει νέους φίλους, αφού πρόκειται για ένα πολύ κοινωνικό παιδί. Έτσι πριν φύγει από το νησί, πέρασε από τους φίλους του να πάρει τ’ αγαπημένα του πούρα. Τώρα μένει να δούμε αν η ομάδα των διασήμων αλλά και όλο το παιχνίδι θα έχει το ίδιο ανταγωνιστικό ενδιαφέρον.

Read More

And More