Στέλιος Χανταμπάκης: Τα συγκινητικά λόγια του κολλητού του Γιώργου Μανίκα! “Mου ράγισες την καρδιά σήμερα”

Είναι χρόνια κολλητοί φίλοι. Μαζί στις πλάκες, στα ξενύχτια και στη διασκέδαση! Είναι μαζί όμως και στη δουλειά, αφού συνεργάζονται σε πολλά πρότζεκτ τηλεοπτικά και όχι μόνο… Πιο απλά, ο Γιώργος Μανίκας είναι κολλητός φίλος του Στέλιου Χανταμπάκη.

Χθες στο Survivor, o Στέλιος συγκινήθηκε πολύ βλέποντας τον πατέρα του το γιο και τη γυναίκα του και εκτός του ότι ξέσπασε σε κλάματα, αγκάλιασε κυριολεκτικά την τηλεόραση και άρχισε να τη φιλάει, στα σημεία φυσικά που ήταν ο γιος η νεογέννητη κόρη του και η σύζυγός του, Όλγα Πηλιάκη.


Ο Γιώργος χθες δεν άντεξε και έστειλε το δικό του μήνυμα στο φίλο του μέσω Instagram, αφού όσο ο Στέλιος είναι στο παιχνίδι, δεν μπορούν να επικοινωνήσουν !

“Mου ράγισες την καρδιά σήμερα ρε κωλόπαιδο,μπορώ η φανταστώ λίγο μόνο το συναίσθημα να μην βλέπεις το γιο σου ,και τρέμω!!!!!δυνατός και γερός το καλοκαίρι έρχεται,το νου σου!!!!! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ” ! Έγραψε ο Γιώργος Μανίκας συγκινημένος, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους με τους γιους τους

Read More

And More