Στέλιος Χανταμπάκης: Το μήνυμα από την Όλγα Πηλιάκη και τα παιδιά του που προκάλεσαν την έντονη συγκίνησή του

Με ένα ακόμη έπαθλο επικοινωνίας ολοκληρώθηκε το αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star. Η κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη που κατάφερε να βγει νικήτρια και να απολαύσει μηνύματα με πασχαλινές ευχές από τους συγγενείς και τους συντρόφους τους.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος διαβάζοντας τα μηνύματα της συζύγου του Όλγας Πηλιάκη και των δυο παιδιών του που του έχουν λείψει αρκετά.

«Στελάκο μου ξέρω ότι βλέποντας αυτή τη φωτογραφία, θέλεις να αρπάξεις το κοκορέτσι και να το κάνεις μια μπουκιά. Όπως επίσης ότι αναπολείς το Πάσχα μας στο Βόλο και στις όμορφες στιγμές που περνάμε κάθε χρόνο εκεί. Φέτος θα είναι λίγο διαφορετικά για όλους μας, όμως η σκέψη μας θα είναι εκεί μαζί σου. Εύχομαι το Άγιο Φως να σου δώσει δύναμη να συνεχίσεις την τόσο όμορφη προσπάθειά σου και να βγεις “νικητής” μέσα από αυτή. Σε αγαπάμε απέραντα. Δωσ’ τα όλα μπορείς. Χρόνια Πολλά σε όλα τα παιδιά» ήταν το μήνυμα της Όλγας Πηλιάκη που έφερε το χαμόγελο στο πρόσωπο του Στέλιου Χανταμπακη.

Από τη δική τους πλευρά τα παιδιά του Στέλιου Χανταμπάκη, Μανώλης και Μαλένα του έγραψαν, «Μπαμπάκα μας καλέ. Έχουμε πάρει τις λαμπάδες μας, έχουμε ψήσει κουλουράκια και παίξαμε κυνήγι αβγών όπως κάθε Πάσχα. Σε βλ΄πουμε και σε θαυμάζουμε κάθε βράδυ. Είσαι ο καλύτερος. Χρόνια Πολλά. Σε αγαπάμε πάρα πολύ!».

Read More

And More