Στέλλα Δημητρίου: Έγκυος σε δίδυμα – Οι πρώτες δηλώσεις και τα φύλα των μωρών

Η Στέλλα Δημητρίου δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο χαρούμενη καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια είναι έγκυος για πρώτη φορά! Το γνωστό μοντέλο είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της Δημήτρη Μιχαηλίδη και ανυπομονούν να γίνουν γονείς. 

Η Στέλλα Δημητρίου φανερά συγκινημένη μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για την εγκυμοσύνη της και τις προετοιμασίες του γάμου της.

Μάλιστα, το πρώην μοντέλο αποκάλυψε ότι περιμένει δίδυμα! «Είναι τα αγόρια μας! Είναι δίδυμα! Έρχονται τα αγοράκια μας. Μέχρι και τώρα συγκινούμαι που το λέω, είμαι τόσο χαρούμενη» δήλωσε ενθουσιασμένη.

Η ίδια μίλησε και για την κρυοσυντήρηση ωαρίων, μια διαδικασία την οποία ακολούθησε και όπως λέει είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει κάνει στη ζωή της: «Είναι πάρα πολύ καλό να ακούγεται για τις γυναίκες, να το έχουν στο μυαλό τους, να το βάλουν σε ένα πρόγραμμα όσες θέλουν, έτσι ώστε να μην αγχώνονται στο μέλλον για την εγκυμοσύνη».

 

Σχετικά με τον γάμο της, που είχε αναβληθεί λόγω του κορoνοϊού, αποκάλυψε πως αρχικά θα κάνουν έναν πολιτικό και του χρόνου θα γίνει και ο θρησκευτικός μαζί με τη βάφτιση των παιδιών.

Read More

And More