Στέλλα Δημητρίου: Η εγκυμοσύνη, η αναβολή του γάμου της και οι φωτογραφίες με τον σύντροφό της

Μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Στέλλα Δημητρίου στο πλευρό του αγαπημένου της Δημήτρη Μιχαηλίδη.

Όπως η ίδια ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram το μεσημέρι της Τρίτης 14/6, σε λίγους μήνες πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

«Είμαι τόσο χαρούμενη και ήρθε η στιγμή να το μοιραστώ μαζί σας!!! Όπως καταλαβαίνετε για αυτό είχα χαθεί τους τελευταίους μήνες… Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που δείξατε. Όλα καλά», έγραψε η Στέλλα Δημητρίου στην λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stella Dimitriou 🧿🇨🇾🇬🇷 (@stelladimitriou)

Η σχέση του μοντέλου με τον αγαπημένο της μετρά αρκετά χρόνια ενώ το καλοκαίρι του 2020 εν μέσω πανδημίας, είχε γίνει και η πρόταση γάμου με τους δυο τους να σχεδιάζουν αρχικά να κάνουν έναν πολιτικό γάμο τον Σεπτέμβριο του 2020 και όταν θα τελείωνε η πανδημία να πραγματοποιήσουν και τον θρησκευτικό τους γάμο.

Τελικά όμως το ζευγάρι αποφάσισε να αναβάλει τον γάμο του μέχρι να βελτιωθούν τα πράγματα με τον κορονοϊό και να γίνουν όλα όπως τα ονειρεύονται.

Η Στέλλα Δημητρίου φαίνεται πως έχει βρει τον άνθρωπό της στο πρόσωπο του επιχειρηματία Δημήτρη Μιχαηλίδη με τον οποίο τη βλέπουμε να δημοσιεύει αρκετά κοινά στιγμιότυπα στα social media. 

Η ευτυχία τους πρόκειται να ολοκληρωθεί τώρα με τον καλύτερο τρόπο, τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού,

Read More

And More