Στέλλα Δημητρίου: Μας δείχνει πρώτη φορά τα δίδυμα νεογέννητα μωρά της – Φωτογραφία

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει εδώ και 10 μέρες περίπου η Στέλλα Δημητρίου, καθώς έφερε στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια της.

Το γνωστό μοντέλο και ο σύζυγός της, Δημήτρης Μιχαηλίδης μετά από πολλές προσπάθειες κατάφεραν να γίνουν γονείς και η ευτυχία τους δεν περιγράφεται. Λίγους μήνες μετά τον γάμο τους υποδέχτηκαν τους δύο γιους τους και η σχέση τους επισφραγίστηκε με τον πιο όμορφο τρόπο!

«Αυτή είναι η τελευταία μου φωτογραφία με κοιλίτσα! Απίστευτο μου φαίνεται ότι αυτό το ταξίδι τελείωσε! Πως πέρασε ο καιρός; Τα συναισθήματα ανάμεικτα… Νιώθω ευγνωμοσύνη, ευλογία, ζω ένα θαύμα αλλά απ´ την άλλη ήμουνα σχεδόν καθημερινά με ένα άγχος να πάνε όλα καλά… να φτάσω μέχρι το τέλος, να μην γεννήσω πρόωρα, να γεννηθούν τα μικρά υγιέστατα…», έγραψε η Στέλλα Δημητρίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγες ώρες πριν γεννήσει.

Η τρυφερή μανούλα έχει επιστρέψει στο σπίτι της με τα αγγελούδια της και απολαμβάνει στο έπακρο της νέα της καθημερινότητα. Η ίδια μάλιστα, σιγά σιγά επιστρέφει και στα social media, αφού θέλει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την απεριόριστη χαρά της.

Το απόγευμα της Δευτέρας 10/10 η Στέλλα Δημητρίου δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία με τα αγόρια της, τη στιγμή που κοιμούνται μαζί στην κούνια τους.

 

 

Read More

And More