Στέλλα Δημητρίου: Τα πρώτα της γενέθλια αγκαλιά με τα δίδυμα μωρά της – Το συγκινητικό μήνυμα

Η Στέλλα Δημητρίου εδώ και δύο μήνες περίπου βιώνει την απόλυτη ευτυχία, καθώς έφερε στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια της.

Το γνωστό μοντέλο και ο σύζυγός της, Δημήτρης Μιχαηλίδης μετά από πολλές προσπάθειες κατάφεραν να γίνουν γονείς και η ευτυχία τους δεν περιγράφεται. Λίγους μήνες μετά τον γάμο τους υποδέχτηκαν τους δύο γιους τους και η σχέση τους επισφραγίστηκε με τον πιο όμορφο τρόπο!

Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για τη Στέλλα Δημητρίου, καθώς έχει τα γενέθλιά της και από το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές τόσο από αγαπημένα της πρόσωπα όσο και από διαδικτυακούς της φίλους.

Φέτος όμως, αυτή η μέρα είναι ακόμα πιο ξεχωριστή για εκείνη, αφού είναι η πρώτη φορά που θα γιορτάσει τα γενέθλιά της μαζί μα τα δίδυμα μωράκι της.

Το πρωί της Δευτέρας 14/11 μάλιστα, η Στέλλα Δημητρίου ανήρτησε ένα γλυκό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει ξαπλωμένη, έχοντας στην αγκαλιά της τα μωράκια της.

«Φέτος ο Θεούλης μου έκανε το ωραιότερο δώρο γενεθλίων. Μου έστειλε δυο αγγελούδια στη ζωή μου που τα υπέρ λατρεύω !!! Είναι τα πρώτα μας γενέθλια μαζί. Διαφορετικά!! Απλά και οικογενειακά . Είμαι γεμάτη όμως από αγάπη , ευτυχία και συναισθήματα πρωτόγνωρα και μοναδικά για εμένα. Όλα στο φουλ!!! Σ´ευχαριστώ Θεέ μου !!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Στέλλα Δημητρίου.

Read More

And More