Στέλλα Γεωργιάδου: Η νέα της ζωή στην Κύπρο!

Την νέα της ζωή στην Κύπρο απολαμβάνει τα τελευταία χρόνια η Στέλλα Γεωργιάδου. Όπως ομολογεί η τραγουδίστρια στην εφημερίδα Espresso, στην ιδιαίτερη πατρίδα της έχει προχωρήσει σε ένα νέο επαγγελματικό βήμα μαζί με τον αδερφό της Πιερή. Τα δύο αδέρφια έχουν δημιουργήσει το Κτήμα Γεωργιάδου, όπου εκτός από τον πολυχώρο που εμφανίζεται η τραγουδίστρια υπάρχει χώρος εκτροφής… γαϊδουριών.

“Όλα ξεκίνησαν από την αγάπη του αδελφού μου γι’ αυτά τα υπέροχα πλάσματα” λέει στην Espresso η Στέλλα Γεωργιάδου. Εκεί σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, παράγονται προϊόντα απο το γάλα των γαϊδουριών. Άλλωστε η χρήση του γάλακτος του συμπαθέστατου αυτού ζώου επεκτείνεται σε όλο και περισσότερους τομείς.

“Όταν έχει καλό καιρό βγάζουμε τα γαϊδουράκια στα λιβάδια και παίζω μαζί τους. Είναι γλυκύτατα ζώα και πολύ αγαπησιάρικα. Κατά τα άλλα ο ρόλος μου είναι διεκπαιρεωτικός. Τρέχω για ό,τι χρειάζεται να γίνει εκτός φάρμας. Εντός αυτής υπάρχουν επαγγελματίες που φροντίζουν τα ζώα” περιγράφει.

Η Στέλλα Γεωργιάδου ωστόσο, δεν έχει εγκαταλείψει το τραγούδι. Εκτός από τις εμφανίσεις της στον πολυχώρο του κτήματος, έχει ετοιμάσει κι ένα καινούργιο single που θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα μιλάει για… “Θαύματα”.

Read More

And More