Στέλλα Καπεζάνου. Από την πασαρέλα στη ζωγραφική

Άφησε μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ για να ανακαλύψει την παλιά της αγάπη. Την ζωγραγική…η Στέλλα Καπεζάνου φαίνεται πως μέσα από την αγάπη της για το μικρό της γιο Κάρολο, ήρθε και πάλι κοντά με την λατρεία της για την ζωγραφική. Από τους τοίχους του παιδικού δωματίου του μικρού Καρόλου, που απέκτησε με τον Γιάννη Φιξ, ξεκίνησε η ιδέα του Spoil your Baby.

Έτσι η Στέλλα αποφάσισε να κάνει έργα για παιδιά. Η ιδέα έχει ως εξής….οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθυννθούν σε εκείνη για αν τους φιλοτεχνήσει το παιδικό δωμάτιο. Το πρωτότυπο είναι πως κάθε δωμάτιο είναι διαφορετικό από τα άλλα και η Στέλλα το ετοιμάζει με βάση την προσωπικότητα του κάθε παιδιού. Την αισθητική του παιδικού τους δωματίου έχουν εμπιστευθεί σε εκείνη ως σήμερα η Όλγα Βαρβιτσιώτη, η οικογένεια Καμπουρίδη, αλλά και η Τίνα Δασκαλαντωνάκη με τον σύζυγό της Πάνο Βογιατζή.

Η σχέση της Στέλλας με την ζωγραφική δεν είναι συγκυριακή. Έχει σπουδάσει στο International School of Painting Drawing and Sculpture της Ιταλίας. Έχει μάλιστα δουλέψει δίπλα σε επώνυμους Έλληνες ζωγράφους όπως τον Κυριάκο Λαζαρίδη, τον Στέφανο Χάνδακα, τον Δανιήλ Σπυρόπουλο κ.α.

Read More

And More