Στέλλα Μιζεράκη: Έτσι ενημερώθηκε για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα – “Όταν μου είπαν ότι σκοτώθηκε…”

Στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” βρέθηκε, το βράδυ της Τρίτης, η Στέλλα Μιζεράκη. Η πρώην παίκτρια του Power Of Love άνοιξε την καρδιά της στην Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε πρώτη φορά για το θανατηφόρο τροχαίο που είχε o πρώην σύντροφός της, Πάνος Ζάρλας, τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου.

«Ήταν πολύ ξαφνικό και πολύ δυσάρεστο και για μένα και για άλλους ανθρώπους. Δεν μου έχει ξανατύχει να χάσω κάποιον πολύ κοντινό μου άνθρωπο και μάλιστα σε τόσο μικρή ηλικία. Εύχομαι να μην το ζήσει κανείς αυτό. Την απώλεια ενός δικού του ανθρώπου…Ήταν πολύ ξαφνικό. Γενικά ακούμε καθημερινά ότι συμβαίνουν δυστυχήματα και δεν περιμένεις να σου τύχει εσένα. Και κάποια στιγμή συμβαίνει και αυτό. Ήταν μια βραδιά πολύ ωραία, διασκεδάζαμε. Εγώ έφυγα από το πάρτι για να πάρω τη μητέρα μου από το αεροδρόμιο που ήρθε εκείνη την ημέρα από την Κρήτη και μετά έμαθα όλο αυτό. Το είχε διοργανώσει η μητέρα του το πάρτι μαζί με κάποιες φίλες της. Ο Πάνος το υποψιαζόταν ότι μπορεί να του κάνουμε έκπληξη, μου το είχε πει. Πήγαμε στο πάρτι, διασκεδάσαμε και έγινε αυτό…», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Εγώ κοιμόμουν όταν το έμαθα. Ήταν πολύ νωρίς τα ξημερώματα, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Με πήρε η Τζούλια που ήταν συμπαίκτριά μας στο παιχνίδι και μου το είπε. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Πήρα έναν πολύ καλό μου φίλο και του το είπα, πήγε από εκεί να δει αν όντως ισχύει αυτό. Βρήκε τη μητέρα του και μου το επιβεβαίωσε. Προσπαθώ να αποφεύγω να το συζητάω. Δεν μου είναι τόσο ευχάριστο…».

Μάλιστα, συγκινημένη επεσήμανε: «Βρε παιδιά προσέξτε λίγο πως οδηγάτε. Υπάρχουν άνθρωποι που σας περιμένουν να γυρίσετε σπίτι, να ζήσετε, να κάνετε όνειρα μαζί. Έχετε και εσείς τα δικά σας όνειρα. Φροντίστε να μην τα καταστρέψετε…»

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Τα λόγια της, όπως ήταν φυσικό, συγκίνησαν…

Read More

And More