Στέλλα Μιζεράκη: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά την απώλεια του Πάνου Ζάρλα [pics,video]

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που ο Πάνος Ζάρλας έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του, αλλά και στους ανθρώπους που τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν. Ο νικητής του Power Of Love 1 άφησε την τελευταία που πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο που είχε στη Λεωφόρο Συγγρού, τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου. Η πρώην σύντροφός του, Στέλλα Μιζεράκη αρνείται ακόμη να συνειδητοποιήσει πως ένας από τους σημαντικότερους άντρες της ζωής της, δεν βρίσκεται πλέον κοντά της.

Ωστόσο, η ξανθιά καλλονή και νικήτρια του reality αγάπης προσπαθεί όσο μπορεί να προχωρήσει στη ζωή της. Φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει τον Πάνο Ζάρλα και όλες τις όμορφες στιγμές που έχουν περάσει μαζί. Το βράδυ του Σαββάτου θέλησε να ξεχαστεί λίγο από το πένθος που βιώνει και έδωσε το παρών σε ένα γάμο, όπου ήταν κουμπάρα η αδερφή της, Μιχαέλα Μιζεράκη.

Η Στέλλα Μιζεράκη ανέβασε συνεχώς στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και φαίνεται πως πέρασε ένα ξέγνοιαστο και όμορφο βράδυ, ξεχνώντας έστω και για λίγο την θλίψη της για την απώλεια του Πάνου της…

Η Στέλλα Μιζεράκη έδωσε το παρών τόσο στον γάμο όσο και στο γαμήλιο πάρτι.

Read More

And More