Στέλλα Μιζεράκη: Το μήνυμά της για το θάνατο του Πάνου Ζάρλα ραγίζει καρδιές

Ο τόσο αιφνίδιος θάνατος του Πάνου Ζάρλα, ύστερα από τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Συγγρού, τα ξημερώματα της Παρασκευής, έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Ο νικητής του Power of love 1 έφυγε ακαριαία από τη ζωή, με τους συγγενείς, τους φίλους, αλλά και τον κόσμο που τον αγάπησε μέσα από το reality του ΣΚΑΪ να μην μπορούν να πιστέψουν τον χαμό του.

Οι πρώην συμπαίκτες του στο POL, αλλά και άνθρωποι που τον γνώριζαν προσωπικά και τον αγαπούσαν, σοκαρισμένοι από την τραγική είδηση, αποχαιρετούν από χθες τον Πάνο Ζάρλα μέσα από τα social media, με αναρτήσεις που ραγίζουν καρδιές.

Μια τέτοια, λοιπόν, έκανε και η πρώην σύντροφός του, Στέλλα Μιζεράκη, η οποία του είπε “αντίο” δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία του, συνοδευόμενη από μερικά συγκινητικά λόγια καρδιάς.

«Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω. Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες… Αυτό ήταν το τραγούδι μας… Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες. Μπορώ να μιλάω συνεχώς για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατί άξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου. Είσαι ο Άγγελος μας!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Στέλλα Μιζεράκη.

Η Στέλλα φαίνεται πώς συγκλονίστηκε από τον θάνατο του άλλοτε αγαπημένου της.

Read More

And More