Stephen Fry: Σε gala με τον κατά 30 χρόνια νεότερο σύζυγό του, 6 μήνες μετά τον γάμο τους!

Στο ετήσιο φιλανθρωπικό gala για την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση του AIDS και του ιού HIV, “Terrence Higgins Trust Friends” βρέθηκε ο 57χρονος κωμικός Stephen Fry, με τον 27χρονο σύζυγό του Elliot Spencer. Ο ηθοποιός ήταν ο οικοδεσπότης της βραδιάς και ο σύζυγός του φυσικά τον στήριξε με την παρουσία του εκεί.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το φρεσκοπαντρεμένο ζευγάρι κατά την έξοδο του από το gala. Και το χαμόγελο στα χείλη του Stephen Fry έδειξαν ότι διατηρεί την διάθεση του “μήνα του μέλιτος” ακόμα και σήμερα 6 μήνες μετά τον γάμο του ζευγαριού.

Ο Stephen Fry είχε ανακοινώσει τον γάμο του με τον κατά 30 χρόνια νεότερό του Elliot Spencer μέσω του Twitter, όταν έγραψε τον περασμένο Ιανουάριο: “Είναι φοβερό το γεγονός ότι μπήκαμε με τον Elliot σε ένα δωμάτιο σαν δύο άνθρωποι, βάλαμε μια υπογραφή και βγήκαμε σαν ένας!”.

Οι δυο τους στην συνέχεια ταξίδεψαν στην Ονδούρα για τον μήνα του μέλιτος και επέστρεψαν λίγες εβδομάδες μετά στη Βρετανία. Ο Elliot Spencer στηρίζει τον σύζυγό του σε κάθε σημαντική του στιγμή καθώς εκτός από το event της Πέμπτης, είχε δώσει το παρόν και στην βραδιά των BAFTA που επίσης είχε παρουσιάσει ο Stephen Fry.

Δες εδώ τι έλεγε τότε ο ηθοποιός για τον σύζυγό του.

Read More

And More