Stephen Hawking: Η στιγμή που έδωσε βραβείο Bafta και που έκανε χιούμορ με τον παρουσιαστή!

Μπορεί η ταινία “The Theory Of Everything” που επικεντρώνεται στη ζωή του μεγάλου θεωρητικού φυσικού και κοσμολόγου Stephen Hawking, να πήρε βραβείο καλύτερης βρετανικής ταινίας, όμως ο ίδιος θα έπρεπε να πάρει βραβείο χιούμορ, κάτι που είναι γνωστό ότι τον διακρίνει!

Και ο ίδιος λοιπόν βρέθηκε στο Royal Opera House, για να απολαύσει τα βραβεία BAFTA, που μοίρασε η Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου. Μετά το βραβείο της ταινίας “The Theory Of Everything” ανέβηκε στη σκηνή ο Stephen Hawking μαζί με την πρωταγωνίστρια της ταινίας που υποδύεται την πρώτη σύζυγό του, Felicity Jones, για να δώσουν το βραβείο της ταινίας με τα καλύτερα σπέσιαλ εφέ.

Award: Professor Hawking (left) and Jones (right) present the Bafta for special visual effects to Interstellar

Φυσικά δεν μπορούσαν να λείπουν και τ’ αστεία… Η ηθοποιός είπε πως είναι πολύ χαρούμενη που δίνει βραβείο με τον μοναδικό εξυπνότερο άνθωπο από τον Stephen Fry (τον παρουσιαστή) κι ο Stephen Hawking πρόσθεσε με τον μοναδικό του τρόπο: “Και πιο εμφανίσιμο!”

Δες το απολαυστικό βίντεο


Με την πρώην σύζυγό του Jane Wilde και την κόρη του Lucy Hawking
On the red carpet: Professor Hawking (centre) his former wife Jane Wilde (left) and daughter Lucy Hawking (centre right) arrive for the Baftas at the Royal Opera House, in London yesterday

Με τον πρωταγωνιστή της ταινίας “The Theory of Everything”, Eddie Redmayne, που υποδήθηκε τον Stephen Hawking και που κέρδισε το βραβείο πρώτου αντρικού ρόλου.

Portrayal: Redmayne (left) carried off the leading actor Bafta for his performance as Professor Hawking (right) in The Theory Of Everything

Read More

And More