Steve Jobs: Η αδελφή του αποκαλύπτει τα τελευταία λόγια του πριν πεθάνει

Ένα συγκινητικό εγκώμιο στη μνήμη του αδελφού της Steve Jobs έπλεξε η Mona Simpson, η οποία αποκάλυψε ποια ήταν τα τελευταία λόγια του συνιδρυτή της Apple πριν φύγει από τη ζωή.
Σύμφωνα με την “Daily Mail” η αδελφή του Jobs αποκάλυψε ότι εκείνος πέρασε τις τελευταίες του ώρες μαζί με την οικογένειά του και τους αποχαιρέτησε όλους με τον δικό του τρόπο. “Θα ήθελα να σας πω μερικά πράγματα που έμαθα από το Steve, κατά τη διάρκεια τριών διακριτών περιόδων μέσα στα 27 χρόνια που τον γνώριζα. Δεν ήταν περίοδοι χρόνων, αλλά καταστάσεις της ζωής του. Η ζωή του. Η αρρώστια του. Ο θάνατος του”, αναφέρει στο κείμενό της.
Όσον αφορά τις τελευταίες του λέξεις, η Mona αποκάλυψε ότι ήταν μονοσύλλαβες και έβγαιναν με δυσκολία. “Oh wow, oh wow, oh wow”, φαίνεται πως ήταν οι τελευταίες αινιγματικές του λέξεις.

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε και το εξής: “Η αναπνοή του υποδείκνυε ένα δύσκολο ταξίδι, ένα απότομο μονοπάτι σε υψόμετρο. Η γυναίκα του, δίπλα του στο κρεβάτι, μερικές φορές πεταγόταν πάνω όταν υπήρχε μεγάλη παύση στην αναπνοή του. Κοιταζόμασταν και τότε εκείνος έπαιρνε βαθιά ανάσα”.

Read More

And More