Steve Milatos: Ποζάρει γυμνός, καλύπτοντας τα… επίμαχα σημεία με ένα ζευγάρι γυναικείες μπότες!

Στα 27 του χρόνια ο Στέφανος Μιλάτος έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο χώρο του μόντελιγκ καθώς έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας. Έχει διανύσει χιλιόμετρα στις εβδομάδες μόδας του Μιλάνου και του Παρισιού, έχει φωτογραφηθεί δίπλα στη γυμνή Kim Kardashian, έχει κάνει εξώφυλλο με την Kate Moss και έχει γυρίσει τον πλανήτη με την καμπάνια της Diesel.

Ο γοητευτικός Steve Milatos, όπως είναι ευρέως γνωστός, είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Οι αναρτήσεις του συγκεντρώνουν χιλιάδες likes και κάνουν τις γυναίκες followers του να… παραμιλούν στη θέα του καλογυμνασμένου και αξιοζήλευτου κορμιού του, το οποίο προτάσσει -και δικαίως- με κάθε ευκαιρία.

Αυτή τη φορά, ο Έλληνας Άδωνις δημοσίευσε στο προφίλ του μια από τις πιο hot φωτογραφίες του, στην οποία πόζαρε ολόγυμνος, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία του κορμιού του με ένα ζευγάρι γυναικείες μπότες. Έτσι, μας έδειξε για πρώτη ίσως φορά, όλα τα τατουάζ που έχει “χτυπήσεις” στο σώμα του και μας άφησε άφωνους.

Η ανάρτησή του αυτή συγκέντρωσε μέσα σε λίγα λεπτά πολλά likes και κολακευτικά σχόλια.