Στη διαθήκη του σχεδιαστή Νίκου η Καραβάτου!

Σαν βόμβα έσκασε μες στο πλατό του “Κους κους” η είδηση ότι ο γνωστός σχεδιαστής Νίκος έχει βάλει στη διαθήκη του το όνομα της ξανθιάς παρουσιάστριας.

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται πως αποκάλυψε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου, ο επί επτά χρόνια συνεργάτης του σχεδιαστή, Τάκης. Ο γνωστός σχεδιαστής βρέθηκε χθες στην εκπομπή “Κους κους” και μίλησε για τη διαθήκη του καλού του φίλου Νίκου Τσιμπίλη, ενός εκ των δημιουργών του κορυφαίου οίκου μόδας Nikos – Takis. Εκεί είπε πως ο γνωστός σχεδιαστής περιλαμβάνει στη χρυσή διαθήκη του και την Κατερίνα Καραβάτου.
Μάλιστα, ο σχεδιαστής Τάκης, της είπε στον αέρα το εξής: “Όταν θα παντρευτείς το νυφικό σου θα είναι δώρο του οίκου μας. Το ζήτησε ο Νίκος πριν φύγει και σε περιμένουμε”. Η γνωστή παρουσιάστρια πάγωσε προς στιγμή, αλλά ξεπέρασε γρήγορα το σοκ.
Ακόμη, στο blog του ο δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης αναφέρει ότι η Κατερίνα Καραβάτου συγκινήθηκε από αυτήν την κίνηση που της φάνηκε περίεργη και παράλληλα πολύ τιμητική. Όσο για το πόσο σύντομα η ίδια θα βρεθεί στο γνωστό οίκο μόδας για να διαλέξει το νυφικό της, εξαρτάται από την ίδια και τον σύντροφό της Κρατερό Κατσούλη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164