Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δύο νεαρών φοιτητών που αναζητά η Αστυνομία για συμμετοχή στους “Πυρήνες”

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες των δυο νεαρών που αναζητούνται από την αστυνομία για συμμετοχή στη τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία των πυρήνων της Φωτιάς και για συνέργεια στη ληστεία στο Φιλώτα Φλώρινας.

Ειδικότερα, οι φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά από σχετική σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών. Σε βάρος των δυο φοιτητών εκδόθηκαν από τον Ειδικό Ανακριτή, δύο εντάλματα σύλληψης, με τα οποία κατηγορούνται – αναζητούνται για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση καθώς και
απλή συνέργεια στη ληστεία Αγροτικής Τράπεζας στο Φιλώτα Φλώρινας, από δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.
Πρόκειται για τους Χαρίση – Πούλο Φοίβο του Γεωργίου και της Ουρανίας, ο οποίος γεννήθηκε την 22-03-1990 στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον γιο ενός δραστήριου συνδικαλιστή που είχε χτυπηθεί σοβαρά πριν από μερικά χρόνια από αστυνομικούς των ΜΑΤ.

Ο δεύτερος καταζητούμενος είναι ο Ντάλιος Ανάργυρος του Αθανασίου και της Ευγενίας, ο οποίος γεννήθηκε την 08-05-1991 στην Αθήνα. Φαίνεται πως είναι γιος απόστρατου αξιωματικού των Ενόπλων Δυνάμεων από την περιοχή της Λαμίας.

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες στο Newsit

Read More

And More