Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 29χρονου Τ. Θεοφίλου – Εμπλοκή των “Πυρήνων της Φωτιάς” στη ληστεία και το φονικό της Πάρου

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του 29χρονο Αναστάσιου (Τάσου) Θεοφίλου ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στη Νάουσα της Πάρου και το θανάσιμο τραυματισμό του 53χρονου
Δημήτρη Μίχα.

Ο 29χρονος Τ. Θεοφίλου από την Θεσσαλονίκη συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μοναστηράκι, ενώ σήμερα οδηγήθηκε και στον εισαγγελέα.

Του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για: συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία από κοινού, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και κλοπές.

Η προσαγωγή του στον Εισαγγελέα έγινε κάτω απο δρακόντεια μέτρα ασφαλείας .

Η ταυτοποίηση μετά από εργαστηριακές εξετάσεις του δείγματος DNA του 29χρονου άνδρα, με τα ευρήματα στο σημείο της δολοφονίας, δίνει νέα διάσταση στη ληστεία της Πάρου με τους αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής να την συνδέουν με την οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

Ο 29χρονος, μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, είχε εξαφανιστεί από την πόλη από τις αρχές Αυγούστου και σύμφωνα με την αστυνομία, μετά τη ληστεία, ήρθε στις 14 του μηνός την Αθήνα και έμενε σε ξενοδοχείο στον Κεραμεικό.

Διάβασε περσσότερα στοιχεία και την εξέλιξη της υπόθεσης στο NewsIt

Read More

And More