Στη φυλακή οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γερμενής, Ηλιόπουλος και Μπούκουρας

Ο Στάθης Μπούκουρας επιχείρησε, από το Σάββατο ήδη, να αποστασιοποιηθεί από τους άλλους βουλευτές της Χρυσής Αυγής προκειμένου να αποφύγει την προφυλάκιση. Η αλλαγή στη στάση του είχε διαφανεί άλλωστε από την πρώτη στιγμή της δίωξης.

Μετά από επτά ώρες απολογίας στις εφέτριες ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, ο Στάθης Μπούκουρας φαίνεται πως δεν έπεισε πως σέβεται τη δημοκρατία και τους θεσμούς. Η απόφαση ίδια με εκείνη για τους Γιώργο Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλο: προφυλακιστέος.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έμεινε στο ανακριτικό γραφείο από τις 10:30 το πρωί μέχρι και τις 17:30 το απόγευμα. Αρνήθηκε τις κατηγορίες, που του αποδίδονται, και όπως αναφέρει στο απολογητικό του υπόμνημα δεν ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής αλλά φίλος, καθώς προέρχεται από άλλο πολιτικό χώρο και συγκεκριμένα του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Μπούκουρας οδηγήθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, όπου παραμένουν, από το Σάββατο οι δύο άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, που κρίθηκαν και αυτοί προφυλακιστέοι ,μετά τίς πολύωρες απολογίες τους. Και οι τρείς θα οδηγηθούν, τη Δευτέρα, στις φυλακές Κορυδαλλού.

Διαβάστε περισσότερα στο NewsIT

Read More

And More