Στη φυλακή στο νησί Ράικερς μεταφέρθηκε ο Strauss Kahn!

Ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Dominique Strauss Kahn, ένας πολιτικός που είχε συνηθίσει κατά τη διάρκεια της θητείας του να διαμένει σε σουίτες πολυτελών ξενοδοχείων και να ταξιδεύει πάντα στην πρώτη θέση των αεροπλάνων “φιλοξενείται” ήδη στις διαβόητες φυλακές της πόλης της Νέας Υόρκης, στο νησί Ράικερς.

Ο Strauss Kahn μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί, από το κεντρικά κρατητήρια που βρίσκονται στο Ποινικό Δικαστήριο του Μανχάταν, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Τμήματος Εφέσεων της Νέας Υόρκης.
Νωρίτερα τη Δευτέρα η δικαστής Μελίσα Τζάκσον είχε αρνηθεί να ορίσει εγγύηση για τις κατηγορίες που του αποδίδονται, περί σεξουαλικής επίθεσης και προσπάθειας βιασμού της καμαριέρας του ξενοδοχείου που διέμενε και όρισε ως επόμενη ημέρα εμφάνισης του ενώπιον του δικαστηρίου, την Παρασκευή.
Οι συνήγοροι υπεράσπισης του Γάλλου πολιτικού είπαν ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο να ασκήσουν έφεση στην απόφαση για αποφυλάκιση με εγγύηση. Αν η δικαστής επιμείνει στην απόφασή, τότε ο Dominique Strauss Kahn, μπορεί να παραμείνει στις φυλακές της νήσου Ρίκερς καθ ‘όλη τη διάρκεια της δίκης του.

Διάβασε περισσότερα στο newsit

Read More

And More