Στη Μύκονο με Μακρυπούλια η πρεμιέρα του «The Kings of Mykonos»!

Στη Μύκονο με Μακρυπούλια η πρεμιέρα του «The Kings of Mykonos»! | tlife.gr

Στη Μύκονο βρίσκονται οι πρωταγωνιστές της ταινίας «The Kings of Mykonos», για την επίσημη πρεμιέρα που θα γίνει απόψε στις 9 το βράδυ στο «Σινε Μαντώ», το θερινό σινεμά της Μυκόνου.

Η μεγάλη αυτή ελληνοαυστραλέζικη παραγωγή που γυρίστηκε στο «νησί των ανέμων» από τους Νικ Γιαννόπουλος και Πίτερ Ανδρικίδις, είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία που συνδέει με πολύ χιούμορ το ύφος και το στιλ των Ελλήνων μεταναστών της Αυστραλίας με την Ελλάδα.

Η μουσική, ο ήλιος και το φως της Μυκόνου κατέκτησαν το κοινό της Αυστραλίας, όπου σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία που αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων σε συνολικές εισπράξεις εισητηρίων και τερματίζει δεύτερη στο αυστραλιανό box office, ακριβώς κάτω από το «Robin Hood»

Στην ταινία πρωταγωνιστεί και η λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία ερμενεύει το τραγούδι τίτλων της ταινίας «Απόψε θέλω να πιω».

Η παγκόσμια πρεμιέρα έγινε στη Μελβούρνη και παρευρέθηκαν δεκάδες αστέρια από τον χώρο του αυστραλιανού κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του αθλητισμού.

Στη χώρα μας, εκτός από την απόψινή προβολή της ταινίας στη Μύκονο, θα προβάλλεται στη μεγάλη οθόνη από τις 3 Ιουνίου.

Δείτε το video της ταινίας

READ more