Στη Μύκονο με τον αγαπημένο της η Εύη Βατίδου!

Μπορεί η σχέση της Εύης Βατίδου με τον Μιχάλη Σταθακωστόπουλο να μετρά μόλις επτά μήνες, οι δυο τους όμως φαίνεται να έχουν ταιριάξει πολύ. Γι’ αυτό, άλλωστε, επέλεξαν να περάσουν λίγες ρομαντικές στιγμές στο “νησί των ανέμων”!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, η Εύη Βατίδου και ο αγαπημένος της Μιχάλης Σταθακώπουλος, γιος του πρώην προέδρου της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού Βλάση Σταθακωστόπουλου, “πέταξαν” για τη Μύκονο. Οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και ήταν όλη την ώρα μαζί, πιασμένοι χέρι-χέρι.

Το ζευγάρι, που είχε γνωριστεί λίγο πριν τα Χριστούγεννα μέσω μιας κοινής τους φίλης, φαίνεται πως βρίσκεται στην καλύτερη του φάση και αποφάσισε να κάνει τις διακοπές του στην κοσμοπολίτικη Μύκονο. Οι δυο τους είχαν κάνει κράτηση σε μια σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου “Santa Marina”, όπου και έμειναν όλες τις μέρες της διαμονής τους στο νησί.

Παρόλο που δεν έκαναν πολλές εξορμήσεις στη Χώρα του νησιού, όποτε εμφανίστηκαν δημόσια ήταν αγκαλιά και αντάλλασσαν φιλιά αδιαφορώντας για τα αδιλακριτα βλέμματα..

Το πρώτο βράδυ γευμάτισαν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, όπου και απόλαυσαν αργότερα το ποτό τους. Την επόμενη το πρωί, πήραν το πρωινό τους και πήγαν για μια βουτιά στην παραλία του Ορνού. Ενώ, το βράδυ πήγαν μια βόλτα από την Χώρα της Μυκόνου και πέρασαν από τα Ματογιάννια. Ωστόσο, την Κυριακή επέλεξαν να είναι λίγο πιο extreme, καθώς νοίκιασαν jet ski και βόλτες στα ανοιχτά και λίγο αργότερα έφθασαν στην παραλία της Ψαρρούς.


Η Εύη Βατίδου με τον αγαπημένο της Μιχάλη Σταθακωστόπουλο!


Η Εύη και ο Μιχάλης δεν κρύβουν τον ερωτά τους!


Βόλτα με το jet ski!

Read More

And More