Στη Μύκονο ο Ηλίας Μπόγδανος με τη σύντροφό του και την παρέα τους

Πρόσφατα η γνωστή παρέα της premium vodka Grey Goose πέρασε ένα instagrammable τριήμερο στη Μύκονο, γεμάτο αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές, πλούσια γεύματα στα καλύτερα εστιατόρια του νησιού, όπως το Nōema και το Principote, ηλιοθεραπεία και παιχνίδια στις παραλίες του Πάνορμου και της Παράγκας και φυσικά non-stop πάρτι στα Ματογιάννια, στο διεθνώς διάσημο Scorpios και στο κεφάτο Kalua, πάντα παρέα με δροσερά κοκτέιλ Grey Goose.

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Ηλίας Μπόγδανος μαζί με τη σύντροφό του, το μοντέλο Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, η επιτυχημένη σχεδιάστρια αξεσουάρ Βασιλική Ρούσσου, ο φωτογράφος Νικόλας Μάστορας, η γνωστή influencer Δώρα Κατσικογιάννη και το μοντέλο Πλάτων Παπαγιαννόπουλος μας ταξίδεψαν στο νησί των ανέμων και η ροή σου στο Instagram γέμισε από καλοκαιρινή ευδαιμονία στη Μύκονο.

Για την γνωστή παρέα που κάθε καλοκαίρι σού κλείνει το μάτι από έναν υπέροχο προορισμό, φέτος το μενού είχε κοσμοπολίτικο αέρα, πάρτι μέχρι το ξημέρωμα και φυσικά Grey Goose premium διάθεση. 

Στα Ματογιάννια, και πιο συγκεκριμένα στο καινούριο bar Wake, έγινε ένα ακόμη Grey Goose Disco Noir Party, όπου η αγαπημένη παρέα και άλλοι λάτρεις της μοναδικής γεύσης της Grey Goose, χόρεψαν μέχρι το πρωί…

Grey Goose Disco Noir Party στο WAKE στα Ματογιάννια

Βασιλική Ρούσσου, Ηλίας Μπόγδανος, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

 

Ηλίας Μπόγδανος, Νικόλας Μάστορας

 

Νικόλας Μάστορας, Δώρα Κατσικογιάννη

 

Ηλίας Μπόγδανος, Πλάτων Παπαγιαννόπουλος

 

Βασιλική Ρούσσου, Ηλίας Μπόγδανος, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

 

Ιόλη Δημοπούλου, Πασχάλης Καρατζέτζος, Φανή Παραβάλου

 

Grey Goose at Principote Mykonos στην παραλία Πάνορμος

Αριστοτέλης Μπολοβίνος, Νικόλας Μάστορας, Πασχάλης Καρατζέτζος, Βασιλική Ρούσσου, Ηλίας Μπόγδανος

 

Βασιλική Ρούσσου

 

Ηλίας Μπόγδανος, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

 

Δώρα Κατσικογιάννη

Summer bliss! Και οι στιγμές καλοκαιρινής απόλαυσης συνεχίζονται…