Στιγμές αγωνίας για τη Φωτεινή Δάρρα: “Η αδερφή μου και ο γαμπρός μου έχουν τραπεί σε άτακτη φυγή

Εικόνες βιβλικής καταστροφής είναι αυτές που παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες με ολόκληρη τη χώρα να έχει κυριολεκτικά τυλιχτεί στις φλόγες. Χιλιάδες συνάνθρωποί μας είδαν τα σπίτια τους και τους κόπους μιας ζωής να χάνονται μέσα σε λίγα λεπτά, πολλά ζώα έχασαν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τις φλόγες, ενώ τεράστιες δασικές εκτάσεις καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Τις δικές της στιγμές αγωνίας βιώνει και η Φωτεινή Δάρρα αφού δυο πολύ αγαπημένα της πρόσωπα, η αδερφή της και ο γαμπρός της αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους προκειμένου να σωθούν.

Η καλλιτέχνης μέσω μιας ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram, εξέφρασε τον πόνο και τη θλίψη της αλλά και την αγωνία που βιώνει για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

“Ένα μοναδικό περιβάλλον γύρω από το σπίτι της αδερφής μου και του γαμπρού μου στην βόρεια Εύβοια καταστρέφεται. Έχουν τραπεί σε άτακτη φυγή εγκαταλείποντας τους κόπους μιας ζωής πίσω τους. Ας τελειώσει επιτέλους αυτός ο εφιάλτης. Μαρίνα, Γιώργο ο θεός κοντά σας και κοντά σε όλους όσους κινδυνεύουν” έγραψε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Δάρρα.

Read More

And More