Στην Αθήνα η Monica Bellucci! Φωτογραφίες

Η αιθέρια Monica Bellucci, μία από τις διασημότερες και ωραιότερες σταρ του παγκόσμιου κινηματογράφου, πρόκειται να ανέβει για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή ερμηνεύοντας επιστολές και αναμνήσεις της Μαρία Κάλλας, με δύο παραστάσεις στο Ηρώδειο, με σκοπό σαγηνεύσει και τους Έλληνες θεατές, υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Τομ Βολφ. Μια μετάκληση που εξασφάλισε για το ελληνικό κοινό ο πολιτιστικός οργανισμός «Λυκόφως» του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου.

Το ντεμπούτο της στο θέατρο θα γίνει στην γενέτειρά της, στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Festival dei Due Mondi στις 27 Αυγούστου και στη συνέχεια στον τόπο καταγωγής της μεγάλης σοπράνο, την Ελλάδα στο Ηρώδειο στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2020. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο γνωστός επιχειρηματίας Χρύσανθος Πάνας, η εντυπωσιακή Monica Bellucci βρίσκεται ήδη στην Αθήνα! Χθες το βράδυ επισκέφτηκε στέκι της Αθηναϊκής Ριβιέρας και πόζαρε με τον επιχειρηματία.

«Με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, είχα την τιμή να καλωσορίσω την Monica Bellucci και να της δώσω το όμορφο βιβλίο “Athens Riviera”», έγραψε στη λεζάντα στο Instagram ο Χρύσανθος Πάνας.

Read More