Ανυπομονούμε! Ένα ειδικό εργαλείο για να πλένουμε το beauty blender!

Ξέχασε τα διαμάντια! Από τότε που μπήκε στη ζωή μας το beauty blender, εκείνο το σφουγγαράκι σε σχήμα αυγού, έγινε το αγαπημένο μας εργαλείο μακιγιάζ και το αγαπημένο μας (τελεία). Και μετά έρχονται τα διαμάντια…

Όσο, όμως, κι αν είναι ο καλύτερός μας φίλος και όσο κι αν μας εξασφαλίζει τέλεια βάση, οι περισσότερες από εμάς δεν ξέρουμε πώς να το καθαρίζουμε. Καθαρί-ζαμε. Η εταιρία, λοιπόν, δημιούργησε ένα ειδικό gadget για να μας λύσει τα χέρια. Πρόκειται γι’αυτό που βλέπεις παρακάτω, επί της ουσίας μια πλακέ επιφάνεια πάνω στην οποία τρίβεις το beauty blender σου μαζί με σαμπουάν.

H celebrity makeup artist, Jamie Greenberg η οποία το χρησιμοποιεί εντατικά είπε πως της αρέσει πολύ γιατί μπορεί να πλένει το beauty blender της αλλά και όλα της τα πινέλα χωρίς να ξεραίνονται οι παλάμες της: “πλένω τόσο συχνά τα πινέλα μου ώστε καταλήγω πάντα με αφυδατωμένες παλάμες”, είπε στο Popsugar.

Το όνομά του είναι keep.it.clean και δεν είναι σαφές πότε θα έρθει στην Ελλάδα (λογικά θα έρθει από τα Sephora όπου βρίσκεις και τα beauty blender). Μέχρι τότε, όμως, ο πιο safe τρόπος να το πλένεις είναι σε μια μπάρα σαπουνιού Dettol μετά από κάθε χρήση όπως σου έχουμε δείξει εδώ με άλλα πινέλα. Και οπωσδήποτε να το αφήνεις να στεγνώνει σε ένα ξηρό μέρος!

Read More

And More