Στην έξοδο του Alpha o Λάκης Λαζόπουλος! Μέσα από το αποψινό «Ολα» θα ρίξει τους τίτλους του τέλους;

Στην έξοδο του Alpha o Λάκης Λαζόπουλος! Μέσα από το αποψινό «Ολα» θα ρίξει τους τίτλους του τέλους; | tlife.gr

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος τηλεοπτικού θανάτου παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες, μιας και απ ΄ότι όλα δείχνουν είναι μόνο ζήτημα χρόνου το πότε θα ανακοινωθεί το τέλος της συνεργασίας του Λάκη Λαζόπουλου με τον Alpha.

Εδώ και πολλούς μήνες είναι γνωστό πως οι σχέσεις του μέχρι πρότινος ισχυρού και κυρίαρχου προσώπου του Alpha, Λάκη Λαζόπουλου, με τον πρόεδρο του καναλιού Δημήτρη Κοντομηνά, είχαν διαρραγεί! Μάλιστα, δεν ήταν λίγα και τα στελέχη εκείνα του καναλιού, που προσπάθησαν όλο αυτό το διάστημα να… επουλώσουν την όλη κατάσταση κάτι το οποίο ,όμως, δεν επιτεύχθηκε!

Αλλωστε, μεταξύ άλλων δεν είναι και καθόλου τυχαίο το γεγονός, ότι ο Λάκης Λαζόπουλος εδώ και πολλούς, πάρα πολλούς μήνες δεν έχει ανοίξει και πάλι την… κουρελού από το «Τσαντίρι» του!

Η… επιπλοκή στις σχέσεις Λάκη-Alpha, έστειλε αυτή την συνεργασία για τα καλά στην «εντατική», μετά την απόφαση του πρώτου να παραμείνει στο πλευρό του ΣΥΡΙΖΑ σε ότι είχε να κάνει ΚΑΙ με τον τρόπο αδειοδότησης και ρύθμισης της τηλεοπτικής αγοράς. Από την στιγμή δηλαδή που ο δαιμόνιος Λάκης αποφάσισε να ταχθεί υπέρ του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, γράφοντας ιδιαίτερα καυστικά κείμενα στο προσωπικό του site.

Ενα γεγονός το οποίο κορυφώθηκε και με το τελευταίο βιτριολικό κείμενο που ανέβασε ο γνωστός ηθοποιός, μετά την απόφαση του ΣτΕ, η οποία και ακύρωσε ως γνωστόν το νόμο Παππά, κάτι που προφενάστατα δεν άρεσε στο Λάκη Λαζόπουλο.

Ετσι, ένας φοβερός πόλεμος χαρακωμάτων έχει ξεσπάσει στον Alpha, παρά το γεγονός ότι επίσημα το κανάλι όχι μόνο δεν έχει επιβεβαιώσει την κρίση, αλλά μέχρι και πριν από ένα περίπου μήνα,προσπαθούσε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Οτι ο Λάκης βρίσκεται στην έξοδο του Alpha φαίνεται και από το γεγονός ότι μετά απ΄ όλο αυτά που έχουν μεσολαβήσει και έχουν ακουστεί, ο ίδιος θέλησε να «σπάσει» τη τηλεοπτική σιωπή του, παραχωρόντας απόψε το βράδυ αποκλειστική συνέντευξη στο Θέμο Αναστασιάδη και στο «Ολα» που επιστρέφουν απόψε στον ΑΝΤ1!

Γιατί ο τηλεοπτικός νόμος λέει, πως πρώτα εμφανίζεσαι στις εκπομπές του καναλιού σου και στη συνέχεια έχουν όλοι οι υπόλοιποι σειρά. Οπότε;

Πόσο μάλλον όταν υπάρχει και τέτοιο καυτό παρασκήνιο κι εσύ αποφασίζεις να μιλήσεις για ΟΛΑ σε αντίπαλο κανάλι! Και σε ένα κανάλι που έχει απαγορεύσει την αναμετάδοση στιγμιοτύπων των προγραμμάτων του, απ ΄όλα τα υπόλοιπα κανάλια. Τυχαίο; Δεν νομίζω… Περιορίζεις δραστικά τον πιθανό ντόρο που θα δημιουργηθεί!

Αρα να υποθέσουμε πως απόψε το βράδυ στη πρεμιέρα του Θέμου, θα έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση του Λάκη για την λήξη της συνεργασίας του με τον Alpha;

Για να δούμε… Οπως και να το κάνουμε βέβαια, πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία του Θέμου Αναστασιάδη!!!


READ more