Στην Ελλάδα ο Eric Clapton! Πού κάνει διακοπές ο θρυλικός τραγουδιστής

Στην Ελλάδα ο Eric Clapton! Πού κάνει διακοπές ο θρυλικός τραγουδιστής | tlife.gr

Στην Ελλάδα φαίνεται φαίνεται πως κάνει διακοπές ο Eric Clapton! Για ακόμη ένα καλοκαίρι, εκπρόσωποι της διεθνούς showbiz όπως τραγουδιστές, σταρ και μοντέλα επιλέγουν την χώρα μας και τα ελληνικά νησιά για να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα.

Σύμφωνα με τo rodiaki.gr, ο διάσημος Άγγλος κιθαρίστας, συνθέτης και τραγουδιστής της rock και της μπλουζ μουσικής, Eric Clapton βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί της Ρόδου πραγματοποιώντας διακοπές με το ιδιωτικό σκάφος αναψυχής «Va Bene». Ο θρυλικός καλλιτέχνης και η παρέα του απολαμβάνουν τις ομορφιές του νησιού των Ιπποτών και των παραλιών της, ενώ χθες το πρωί βρέθηκαν σε Στεγνά και Κολύμπια, επιστρέφοντας και πάλι στην περιοχή «Κολώνα», όπου και βρίσκεται αγκυροβολημένο το σκάφος.

Για την ιστορία, ο Eric Clapton θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους κιθαρίστες όλων των εποχών και ο μόνος καλλιτέχνης που απέσπασε τρία βραβεία Grammy το 1993 για τη συνεισφορά του στη ροκ ως μέλος των Yardbirds και των Cream και το 2000 για την προσωπική του δουλειά. Είναι Ηγέτης (Commander) της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (CBE) από το 2004 και ιππότης του τάγματος (OBE) από το 1994 για την προσφορά του στη μουσική.

READ more