Στην Ευελπίδων ο βουλευτής της Χ. Αυγής Σ. Μπούκουρας – “Ήρθα να θέσω εαυτόν στη διάθεση της Δικαιοσύνης”

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής μετά τις καταθέσεις των δυο μαρτύρων που κατέθεσαν στους ανακριτές και ζήτησαν να τεθούν υπό καθεστώς προστασίας. Και οι δυο είναι πρώην μέλη της οργάνωσης και αποκάλυψαν τη δομή και την ιεραρχία της οργάνωσης, αλλά και το ποιοι βουλευτές ήξεραν για τις επιθέσεις κατά μεταναστών, έκρυβαν όπλα και εκπαίδευαν τα νέα μέλη.

Ήταν λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας όταν στα δικαστήρια της Ευελπίδων εμφανίστηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Κορινθία, Στάθης Μπούκουρας. Είναι ο ένας από τους δυο βουλευτές που κατονομάστηκε από τους νέους μάρτυρες και το όνομα του οποίου δεν είχε μέχρι τώρα εμπλακεί στην πολύκροτη υπόθεση.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δήλωσε στους δημοσιογράφους πως αποφάσισε να εμφανιστεί στην Ευελπίδων για να θέσει εαυτόν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Μάλιστα, όπως έκανε και ο Ηλίας Κασιδιάρης στην απολογία του την περασμένη εβδομάδα, ο Στ. Μπούκουρας αποκάλυψε το όνομα του “μάρτυρα Δ” και τον χαρακτήρισε «ψευδομάρτυρα»

Διάβασε όλες τις εξελίξεις στο Newsit

Read More

And More