Στην φυλακή ο Ροναλντίνιο κι ο αδελφός του – Συνελήφθησαν με τα πλαστά διαβατήρια!

Την παράταση κράτησης του Ροναλντίνιο και του αδελφού του, Ρομπέρτο Ασίς, αποφάσισε δικαστήριο της Παραγουάης, χαρακτηρίζοντας τον παλαίμαχο Βραζιλιάνο άσο ως ύποπτο φυγής. Ο άλλοτε σταρ της Μπαρτσελόνα και Παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Βραζιλίας επιχείρησε την περασμένη Τετάρτη (4/3) να εισέλθει στη χώρα με πλαστό διαβατήριο, έγινε όμως αντιληπτός, συνελήφθη και πέρασε το χθεσινό (6/3) βράδυ στο κρατητήριο.

Όπως αποκάλυψε το βραζιλιάνικο “ESPN”, Ροναλντίνιο και Ρομπέρτο διανυκτέρευσαν σε ένα κελί όπου η θερμοκρασία άγγιζε τους 35 βαθμούς Κελσίου, με μοναδική «πολυτέλεια» έναν μικρό ανεμιστήρα. Στο ίδιο κελί, ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε ως… συγκατοίκους κρατούμενους που κατηγορούνται για εμπόριο ναρκωτικών και δολοφονίες!

Σήμερα που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο αν και όλοι ανέμεναν ότι θα αφεθεί ελεύθερος, η δικαστής Κλάρα Ρουίς Ντίας έκρινε ότι το παράπτωμά του είναι σοβαρό και διέταξε να παραμείνει υπό κράτηση, θεωρώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει κίνδυνος να φύγει από την Παραγουάη. Ο δικηγόρος του Ροναλντίνιο χαρακτήρισε “απίστευτη” την απόφαση και δήλωσε ότι θα ασκήσει έφεση, ωστόσο ανησυχητικό για τον Βραζιλιάνο είναι το γεγονός ότι η νόμιμη προφυλάκιση μέχρι την έκβαση της δίκης στην Παραγουάη, μπορεί να κρατήσει ως και 6 μήνες.

Πηγή: Newsit

Read More

And More