Στην γοητεία της τηλεόρασης υπέκυψε και η Εύα Χερτζίκοβα!

Στην γοητεία της τηλεόρασης δεν τα κατάφερε να αντισταθεί ούτε η Εύα Χερτζίκοβα. Η διεθνούς φήμης καλλονή, μετά από στενή πολιορκία που δέχτηκε, υπέκυψε και είπε το μεγάλο “ναι”.

Το διάσημο μοντέλο αποφάσισε αυτή την φορά να… ποζάρει μπροστά από το γυαλί, συμμετέχοντας ουσιαστικά σε ένα ριάλιτι πρόγραμμα. Πιο συγκεκριμένα στην Ιταλία ετοιμάζουν αυτή την εποχή να βγάλουν στον αέρα το γνωστό ριάλιτι μόδας , “Runaway” και φυσικά η Εύα επιστρατεύθηκε για να κρατήσει έναν απο τους βασικούς ρόλους σε ότι έχει να κάνει με την παρουσίαση του παιχνιδιού, μιας και θα συμμετέχει στην κριτική επιτροπή.

Σύμφωνα με το βασικό κόνσεπτ μία ομάδα νέων σχεδιαστών μόδας με συγκεκριμένα υλικά και σε πολύ συγκεκριμένο χρόνο καλείται να κάνει… θαύματα και να δημιουργήσει. Αν έχετε δει ΣΚΑΙ, ίσως και να έχετε πετύχει το εν ΄λόγω πρόγραμμα, μιας και έχει προβάλλει στο παρελθόν την αμερικάνικη έκδοσή του.

Η Τσέχα καλλονή είπε αμέσως το «ναι» και ένας από τους λόγους της θετικής της απάντησης ήταν πώς μετά τον γάμο της με τον Γκρεγκόριο Μαρσία νιώθει μισή Ιταλίδα!

Read More

And More