Στην …κατάψυξη μπαίνει το «Σε ξέρω απο χθες» !

Στην …κατάψυξη μπαίνει το «Σε ξέρω απο χθες» ! | tlife.gr

Ηταν μία σειρά για την οποία εδώ και καιρό γινόταν πολύς λόγος τόσο στους διαδρόμους του ΑΝΤ1, όσο και στα δημοσιογραφικά γραφεία. Ηταν μία σειρά η οποία σε όλους μας είχε κινήσει το ενδιαφέρον, γιατί η κεντρική της ιδέα θα βασιζόταν σε ένα παιχνίδι με τον …χρόνο, κάτι που δεν είχαμε ξανά δει ποτέ να γίνεται σε αισθηματική κομεντί.

Η Αννα Χατζησοφιά, έχει γράψει μία νέα τηλεοπτική ιστορία, η οποία πραγματεύεται τον έρωτα ενός ζευγαριού, το οποίο ,όμως, γεννιέται σε διαφορετική …χρονική στιγμή ! Ενας έρωτας ο οποίος κατά έναν μυστήριο και μαγικό τρόπο, ενώνει το παρελθόν με το παρόν και όπως καταλαβαίνετε δημιουργεί τρελά προβλήματα !

Πως συνέβη και στην γνωστή αισθηματική, αμερικάνικη ταινία «Κέιτ και Λεοπόλντ» ; Κάπως έτσι ! Οπως ήταν φυσικό η καινούργια αυτή πρόταση της γνωστής σεναριογράφου ενθουσίασε αρχικά τους Αντεννικούς ,σε σημείο τέτοιο; Που είχαν φτάσει να μιλούν για το ποιος θα αναλάβει την σκηνοθεσία – κάπως έτσι φτάσαμε και στην Ολγα Μαλέα – αλλά και για το ποιοι φιγουράρουν για τους κεντρικούς ρόλους , ονόματα ανάμεσα στα οποία ήταν και τα ονόματα των Λίνα Σακκά, Σμαράγδας Καρύδη, Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Αίφνης ,όμως, τα σχέδια άλλαξαν ! Απ΄ότι μαθαίνω, το «Σε ξέρω απο χθες» (αυτός ήταν ο προσωρινός τίτλος της σειράς) μπαίνει στην …κατάψυξη ! Με άλλα λόγια ; Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 ναι μεν ενθουσιάστηκαν με την συγκεκριμένη πρόταση, ναι μεν ενδιαφέρονται να την έχουν στο πρόγραμμά τους ,αλλά …Αλλά το κόστος της λέει είναι ιδιαίτερα υψηλό και για την ώρα δεν τους το επιτρέπουν τα οικονομικά τους για να της δώσουν το πράσινο φως ! Αποτέλεσμα, έλλειψη χρημάτων, στάση εμπορίου ,γι ΄αυτό και η πρόταση της Αννας Χατζησοφιά μπαίνει στην κατάψυξη και ίδωμεν για το πότε θα βγει στον αέρα.

Κρίμα !

READ more