Στην… “κατάψυξη” μπαίνουν οι σχέσεις Ευαγγελίας Αραβανή – ΣΚΑΙ; Κίνδυνος να βρεθεί εκτός καναλιού;

Στη… βαθιά “κατάψυξη” μπαίνει η συνεργασία της Ευαγγελίας Αραβανή με τον ΣΚΑΙ; Από εκεί που η Ευαγγελία και “αντίδορο” να ήταν κάποια εποχή στο κανάλι του Φαλήρου και σε όσα κομμάτια κι αν την έκοβες δεν θα έφτανε (μιας και το όνομά της σου λέει “έπαίζε” για την παρουσίαση σχεδόν όλων των πρότζεκτ του σταθμού), αίφνης απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα αυτές οι ισορροπίες και αυτές οι σχέσεις τείνουν να αλλάξουν.

Και μάλιστα; Όλο και πυκνώνουν οι φήμες που λένε πως στην μετά ‘Αλκηστις Μαραγκουδάκη εποχή οι εξελίξεις και τα… πάνω-κάτω εκεί στο κανάλι του Φαλήρου θα είναι πολλά. Και όπως ίσως φαντάζεσαι λατρεμένη, καλά με τα… επάνω, με τα… κάτω είναι το θέμα!

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα όσα έπιασαν οι κεραίες μου, όχι αυτή η εποχή δεν είναι η εποχή που μπορεί κανείς να πει πως είναι η εποχή της Ευαγγελίας.

Τι κι αν πολλά δημοσιεύματα ήθελαν την Ευαγγελία αμέσως μετά το τέλος του “My style rocks” να γίνεται και πάλι… ανάρπαστη στο εσωτερικό του καναλιού και σε ότι είχε να κάνει με τις επιλογές της διοίκησης για την επόμενη, νέα μέρα του ΣΚΑΙ, που θα ξημερώσει με την ανατολή του 2018 και με την έναρξη του β΄μισού της σεζόν;

Τι κι αν πολλά δημοσιεύματα την ήθελαν να είναι αυτή που θα έπαιρνε στα χέρια της την παρουσίαση του “Survivor Πανόραμα”;

Τ ίποτα δεν είναι σίγουρο και δεδομένο… Και μάλιστα; Είναι πολύ πιθανό η Ευαγγελία να βρεθεί κι εκτός σταθμού. Σε μία σειρά από τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχα με ιθύνοντες του ΣΚΑΙ, δεν φρόντισαν απλώς να μου διαψεύσουν κατηγορηματικά πως η Ευαγγελία όχι δεν έχει “κλειδώσει” για την παρουσίαση του “Survivor Πανόραμα”, αλλά φρόντισαν και να μου υπενθυμίσουν, πως το πρώην μοντέλο και εκολαπτόμμενη παρουσιάστρια, δεν έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΣΚΑΙ.

Πιο συγκεκριμένα μου είπαν: “Δεν καταλαβαίνουμε πως έχει προκύψει το γεγονός ότι η Ευαγγελία θα αναλάβει το “Survivor Πανόραμα”. Ακόμα αυτό είναι κάτι που δεν έχει αποφασιστεί και που οι σκέψεις και οι συζητήσεις που γίνονται είναι πολλές. Από την άλλη μεριά, η Ευαγγελία δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ για να πρέπει να αξιοποιηθεί οπωσδήποτε και στο β΄μισό της σεζόν. Η Ευαγγελία θα βρίσκεται στις τηλεοπτικές επάλξεις μέχρι το τέλος του “My style rocks” κι από εκεί και πέρα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Μπορεί όντως να αξιοποιηθεί στο β ΄μισό της σεζόν και σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό πόστο, μπορεί ,όμως, και όχι. Το κανάλι δεν δεσμεύεται απέναντί της με κάτι συγκεκριμένο”!

Γι΄ αυτό σου λέω λατρεμένη, χλωμή την βρίσκω την επόμενη μέρα της Ευαγγελίας στο Φάληρο. Για να δούμε, τι θα της τηλε-ξημερώσει!

Read More

And More