Στην Κρήτη ο “Ιησούς από τη Ναζαρέτ” του Τζεφιρέλι, Ρόμπερτ Πάουελ!

Τον γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο του “Ιησού από τη Ναζαρέτ” στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι (που προβάλλεται κάθε χρόνο την Μεγάλη Εβδομάδα) και τώρα ήρθε στη χώρα μας.
Ο 71χρονος πια Ρόμπερτ Πάουελ βρίσκεται στην Κρήτη και θα πρωταγωνιστήσει στο ντοκιμαντέρ “Creta Divina” (Θεϊκή Κρήτη) του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Φώτη Κωνσταντινίδη. Εκεί μάλιστα είχε και μια απρόοπτη συνάντηση με μια Ελληνίδα ηθοποιό…
Ποια ήταν; Η Σύλβια Δεληκούρα που βρέθηκε στο Ηράκλειο με την παράσταση Cavewoman που πρωταγωνιστεί και παρόλο που στην αρχή δεν κατάλαβε ποιος ήταν, αργότερα βρέθηκε κοντά του, τον γνώρισε και φωτογραφήθηκε μαζί του.
Ανέβασε μάλιστα και μια φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας το εξής: “Και απόψε η παράσταση στο Ηράκλειο είχε εκπλήξεις!!! Γυρίζω στο ξενοδοχείο, πηγαίνω στο εστιατόριο, κάθομαι με την παρέα μου και μου δίνουν την πληροφορία… Ξέρεις ποιος είναι αυτός ο κύριος;
Γυρίζω τον κοιτάζω αλλά δεν καταλαβαίνω… Νιώθω, όμως, ότι γνωρίζω καλά αυτά τα μάτια! Αυτό το βλέμμα που σε διαπερνά! Και ναι καταλαβαίνω… Ανοίγουν τα μάτια μου ακούγεται ένα ααα από το στόμα μου και τον χαζεύω! Τόσο ευγενικός, κάθεται με έναν φίλο του και τα λένε… τον ενοχλώ για μια φωτογραφία, μιλάμε λίγο! Ο “Ιησούς από την Ναζαρέτ” μεγάλωσα με αυτό το έργο το περίμενα κάθε Πάσχα και έρχονται μνήμες από τα παιδικά μου χρόνια, θυμάμαι την μουσική θυμάμαι αυτά τα μάτια! Ρόμπερτ Πάουελ!!! Τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια και για την ευγένεια του!!!”

Read More

And More