Στην πυρά, στην πυρά έριξε το “Πρωινό Mou” την Ελ. Τσολάκη, ενώ τα “καρφιά” για την Φαίη και τον Γιώργο έπεφταν βροχή!

Καλύτερα να… μασάς σε αυτή την ζωή πολλές φορές, παρά να μιλάς! Αυτό πιθανότατα θα σκέφτεται σήμερα η Ελένη Τσολάκη, η οποία χθες το βράδυ ήταν καλεσμένη στο “Ολα” και ανάμεσα σε άλλα, δεν δίστασε να πει την γνώμη της και για το “Πρωινό Mou” και φυσικά για τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Μία γνώμη η οποία εννοείται πως “χάλασε” σήμερα τον οικοδεσπότη του πρωινού του Mega, αλλά και την παρέα του, μιας και η νεαρή παρουσιάστρια του καναλιού της Κάντζας, με τα σχόλια που έκανε τους… έσφαξε με το βαμβάκι.

Μόλις ,λοιπόν, οι πρωινοί του Μεγάλου Καναλιού άκουσαν την γνώμη της, ποιος είδε τον Πέτρο και δεν τον φοβήθηκε! Στην πυρά, στην πυρά την έριξαν κάνοντας απίστευτα σχόλια, μέσα από τα οποία; Πήρε η μπάλα και τους ανταγωνιστές τους, τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, μιας και τα σχόλια αυτά για την Ελένη Τσολάκη, κατά το ήμισυ ήταν… ταβανόπροκες για το “Πρωινό” στον ΑΝΤ1!

Ας πάρουμε ,όμως, τα πράγματα από την αρχή… Και συγκεκριμένα; Ιδού οι δηλώσεις της Ελένης στο “Ολα” !

“Αρχικά βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την πρόταση του Mega με τον Πέτρο Κωστόπουλο και ξαφνιάστηκα ευχάριστα που βγήκε τελικά στον αέρα όντως μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού. Ομως, τελικά το “Πρωινό Mou” με ξενίζει λίγο, γιατί είναι λίγο πιο χύμα απ ‘ότι θα ήθελα εγώ”, είπε η Ελένη Τσολάκη και βαστάτε Τούρκοι τ ΄άλογα, στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Μετά τις δηλώσεις αυτές, η ομάδα του “Πρωινό Mou”, άρχισε να υπερασπίζεται την εκπομπή της και οι πρώτες ατάκες έπεσαν τα καρφιά για το απέναντι πρωινό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Ο Άρης Καβατζίκης και η Τζένη Μπαλατσινού έσπευσαν να επισημάνουν ότι στη δική τους εκπομπή δεν έχει κάνει κανείς αποτρίχωση στα τέσσερα και δεν έχουν ακουστεί σχόλια για βουβαλίσια πέη, σπερματεγχύσεις και πολλά άλλα.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η ομάδα τους με αφορμή τις δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη πέταξαν τα καρφιά τους προς τους ανταγωνιστές τους.

Η κουβέντα συνεχίστηκε με τον Πέτρο Κωστόπουλο να λέει ότι δεν ξέρει την Ελένη Τσολάκη, πως δεν του αρέσει η Ελένη Τσολάκη σαν γυναίκα και ότι είναι “βήτα”! Ο Άρης Καβατζίκης με τη σειρά του τα έβαλε με τα κανάλια που επιβάλλουν στα περιοδικά να έχουν κάθε νέο παρουσιαστή στο εξώφυλλο τους και αποκάλυψε πως από τον ALPHA προωθούσαν την Ελένη Τσολάκη μόνο για εξώφυλλα περιοδικών και όχι μέσα για συνεντεύξεις μόνο και ο Πέτρος Κωστόπουλος κλείνοντας δήλωσε: “Να ξανακάνουμε περιοδικά να κάνουμε εξώφυλλο την Τσολάκη”!

Αααχ, αθάνατη ελληνική, κατινιάρικη tvίτσα μας! Τελικά όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν. Ακόμα κι εκείνοι που στο ξεκίνημά τους ορκίζονται ότι δεν θα μπουν σε αυτό το τριπάκι, στην πορεία ακολουθούν ακριβώς τον ίδιο δρόμο του… τηλε-ξεκατινιάσματος!

Read More

And More