“Στην υγειά μας ρε παιδιά”: Ενα υπέροχο αφιέρωμα στον Νίκο Πορτοκάλογλου!

Αυτό το Σάββατο, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος μας προσκαλούν σε ένα αφιέρωμα στον Νίκο Πορτοκάλογλου. Ναι, αν αγαπάτε τον συγκεκριμένο ερμηνευτή και τις υπέροχες μουσικές του, πραγματικά μην χάσετε την εκπομπή αυτού του Σαββάτου!

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου αναλαμβάνει το μικρόφωνο και μας βάζει σε συναυλιακή διάθεση. Μας χαρίζει γνωστές επιτυχίες του αλλά και επιλεγμένα παλιά ρεμπέτικα, λαϊκά και σμυρναίικα τραγούδια διασκευασμένα από τον ίδιο με μοναδικό τρόπο.

Μαζί του, μεταξύ άλλων, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, τα συγκροτήματα Encardia και Melios Balkana Mama, το σύνολο κρουστών Κρόταλα και η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου, που μας παρασύρουν σε μία μουσική περιπέτεια.

Από την παρέα δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν φίλοι και συνεργάτες του γνωστού τραγουδοποιού: Στέλιος Μάινας, Τάσος Βρεττός, Μυρτώ Αλικάκη, Ξενοφών Ραράκος, Γιάννης Κουρούδης, Ιζαμπέλα Κογεβίνα, Σύλβια Κλιμάκη, Ιωάννα Πηλιχού και Ευτυχία Γιακουμή.

Με τον ξεχωριστό τρόπο του Νίκου Πορτοκάλογλου ακούμε σε διασκευή ενδεικτικά τα τραγούδια: ΤΙ ΣΕ ΜΕΛΛΕΙ ΕΣΕΝΑΝΕ , ΕΓΩ Ο ΞΕΝΟΣ , ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΜΟΥ , ΧΑΡΙΚΛΑΚΙ , ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΙ

Επίσης, θα απολαύσουμε τα εξής ενδεικτικά τραγούδια από τον αγαπημένο καλλιτέχνη σε σύμπραξη με συγκροτήματα και φίλους του τραγουδιστές:

Τα καράβια μου καίω (Με χορωδία Σπ. Λάμπρου)
Δε μας συγχωρώ (με Τσαλιγοπούλου)
Θαλασσά μου σκοτεινή (με Ζιώγαλα , Φάμελο , Τσαλιγοπούλου, Melios Balkana Mama)
Να με προσέχεις (με Τσαλιγοπούλου)
Πες το κι έγινε (με Οδυσσέα Τσάκαλο)
Ότι δε σε σκοτώνει (με Encardia)
Τι έχει μείνει απ’ τη φωτιά (Π. με Ζιώγαλα, Φάμελο, Τσάκαλο)
Τι λείπει , τι φταίει (με Γ. Νταγάκη και ΚΡΟΤΑΛΑ)
Μήλο μου κόκκινο (με Melios Balkana Mama)

Και όλα αυτά γιατί μην ξεχνάτε πως οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!!!

Read More

And More