Στις φλόγες παραδόθηκε και το καταφύγιο της Αννας Κουρή

Η Αννα Κουρή, η ηθοποιός που λάτρεψε το πανελλήνιο ως «Βάνα Δάγκα» στους «Μεν και Δεν», είναι ανάμεσα στους χιλιάδες Ελληνες που την αποφράδα Δευτέρα 23 Ιουλίου είδαν τα σπίτια τους να παραδίδονται στις φλόγες.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook, η αγαπημένη ηθοποιός ενημέρωσε ότι το σπίτι της οικογένειάς της στην Κινέτα καταστράφηκε ολοσχερώς και μόνο στάχτες έχουν μείνει στον χώρο όπου άλλοτε μοιραζόταν όμορφες στιγμές με την αδελφή της Αλκηστη και την ανιψιά της Χριστίνα Ουτοπούλου.

«Το σπίτι μας στην Κινέτα. Μόνιμη κατοικία της αδελφής μου και της ανιψιάς μου. Τα λόγια είναι περιττά» έγραψε και ανάρτησε και τις σχετικές φωτογραφίες από το καμένο σπίτι.

Gepostet von Anna Couris am Donnerstag, 26. Juli 2018

Η μεγαλύτερη αδελφή της Αννας Κουρή, Αλκηστις, μπορεί να μην έχει καμία σχέση με την υποκριτική, αγαπάει όμως το θέατρο, θαυμάζει την αδελφή της και πάντα στέκεται στο πλευρό της. Εχει δύο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη, και τα τελευταία χρόνια με την κόρη της είχαν επιλέξει να ζουν μακριά από το πολύβουο κέντρο, στην πάλαι ποτέ όμορφη Κινέτα. Η Αλκηστις Κουρή, όπως διαβάζουμε στην Espresso, με βάση το ησυχαστήριό της στον παραθαλάσσιο οικισμό της δυτικής Αττικής όλα αυτά τα χρόνια ασχολείται με το φιλανθρωπικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ, αφού η γιαγιά τους Αλκηστη ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου.

Read More

And More