Στις Πύλες του Άδη θα πρωταγωνιστήσει η πριγκίπισσα Θεοδώρα

Η νεότερη κόρη του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου Β’ της Ελλάδας και της Αννα-Μαρίας ακολουθει καριέρα ηθοποιού και έχει βάλει στόχο να κατακτήσει το Χόλιγουντ. Ωστόσο, προκαλεί μεγάλη εντύπωση ότι η τελευταία ταινίας της γνωστής και ως πριγκίπισσα Θεοδώρα της Ελλάδος ή Θεοδώρα Γκρις, όπως είναι το ψευδώνυμό της, αποτελεί μία αμερικάνικη κινηματογραφική παραγωγή με αναφορές στην Αρχαία Ελλάδα.

Είναι η πρώτη της εμφάνιση σε ταινία γυρισμένη επί των ελληνικών εδαφών και ο τίτλος της είναι “Gates of Hades” ή αλλιώς “Οι πύλες του Αδη”. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φραντσέσκο Βιτάλι, ο πρώην δημοσιογράφος που εγκατέλειψε το επάγγελμά του και μετοίκησε στην Καλιφόρνια όπου ακολουθεί καλλιτεχνική καριέρα.


Ένα ψυχολογικό θρίλερ, διάρκειας 90 λεπτών, εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία και την ιστορία αγάπης μεταξύ του Άδη και της Περσεφόνης.

Η σύνοψη της ταινίας

Έξι αμερικανοί φίλοι επισκέπτονται την Ελλάδα για τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ με θέμα την Ελληνική Μυθολογία. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους σε παραδοσιακό ξενοδοχείο της περιοχής ανακαλύπτουν ένα βιβλίο που θα τους αλλάξει τη ζωή. Το δάσος και το ποτάμι κρύβουν πολλούς κινδύνους και κρυμμένα μυστικά που οι έξι επίδοξοι ντοκιμαντερίστες δεν έχουν καν φανταστεί…


Eκτός από την πριγκίπισσα Θεοδώρα, που έχει το ρόλο της Έλενας (μιας σικάτης μποέμ Βρετανίδας που συντροφεύει τους έξι αμερικανούς φίλους της), παίζουν επίσης ο Μάνος Γαβράς και σε ρόλο-έκπληξη η Βάσια Παναγοπούλου, η οποία επιστρέφει στον κινηματογράφο έπειτα από 30 περίπου χρόνια για να κρατήσει τον ρόλο της θεάς Δήμητρας.

Read More

And More